#Oivalluksiahaaste

Kantapääopistossa haastoi minut hauskaan Oivalluksia -haasteeseen. Haluan laittaa vahingon eteenpäin, ja haastaa MarianJuoksujalkavipattaa ja Healthy style of living -bloggaajat mukaan leikkiin! 

Oivalluksia-haaste eli #oivalluksiahaaste
Poimi puhelimesi kätköistä 10 (tai itsellesi sopiva määrä) kuvaa, jotka spontaanisti herättävät ajatuksia. Pikku oivalluksia tai muuta jakamisen arvoista. Kuvien laadulla ei nyt ole väliä vaan sillä, mitä niistä haluat kertoa. Lyhyesti - lause tai kaksi/kuva riittää, varsinkin jos kuvia on paljon. Voihan niistä kiinnostavammista tehdä vaikka omat postauksensa.

1. Huonot ruokakuvat. 
Voisin sanoa että olen ruuan suhteen lähes fanaattinen, mutta ruokakuvia en jaksa ottaa. Ne on aina huonosti valottuneita räpsyjä joissa näkyy vähintäänkin likaisia astioita taustalla ja murusia täynnä oleva leikkuulauta. Liian kiire syömään? :P 


2. Työ.
Minulla on puhelin oikeasti ihan täynnä työhön liittyviä kuvia. Vaikka työ harvoin vaivaa vapaa-ajalla pidän sitä tosi tärkeänä osana elämääni. Ja erilaisten leikki- ja urheilupaikkojen suunnittelu? Parasta.


3. "Ota musta kuva kun teen näin!" 
Pyydän aina miestäni ottamaan minusta valokuvia kun treenaan, kokeilen uusia vaatteita, kissa on söpösti sylissä jne. Ja ikinä, siis ikinä ne kuvat ei kelpaa. Voi miesraukkaa.. Näytän kummalta, naama on hassusti, hirveä kaksoisleuka, nyt tuli ihan sumea! Ei se ole ihme että Mr. Luontoloinen ei meinaa innostua kun pyydän ottamaan kuvan uusista juoksukamppeistani. Ehkä tyydyn niihin selfieihin.. selfiekeppi olisi ihan liian nolo hankinta? :D 

4. Raksakuvat.
Käsillä tekeminen on ihan ykkösjuttu ja joka vaiheesta pitää ottaa kuva. Varsinkin jos saa toteuttaa jotain isompaa projektia iskän kanssa (joka on ihan velho näissä hommissa). Raksakuvia löytyykin jo pelkästään tältä kesältä noin sata.

5. Lempparikoira.
Kai sen saa sanoa ääneen? Kaikkihan sen tietää. Tsappa. <3

6. Fanitus.
Kun sille tielle lähden olen aika kova tyttö fanittamaan. Kestofanituksen aiheita ovat Saara Aalto ja Apulanta (joiden kuvia löytyy melkoisesti luurista). Fanituksesta saavat kärsiä kaikki läheiset.

7. Koiranpyllyt.
Kaikki valjakkoharrastajat sen tietää, että puhelin on täynnä koiranpyllyistä otettuja kuvia. 

8. Aasialainen ruoka.
Thaimaalainen, sushi, okonomiyaki.. you name it! <3 


9. Pukeutuminen.
Kun tilanne vaatii teeman mukaista vaatetusta niin siihen kans panostetaan! (Tästä muuten sais ihan oman postauksen..)

10. Kuvat uusista varustehankinnoista.
Juu'u, olen varusteurheilija. Puolustuksena todettakoot että ihan oikeasti käytän niitä. Ainakin yleensä. 2 kommenttia

Instagram

Luontoloinen. Theme by BD.