Blogin takanaOlen -86 syntynyt nainen Keski-Pohjanmaalta Kokkolasta. Perheeseeni kuuluu aviomies, kuusi siperianhuskyä, kaksi maatiaiskissaa sekä viljakäärme. Olen ammatiltani suunnitteluhortonomi (AMK) ja suunnittelen työkseni mm. liikuntapaikkoja.

Liikunta on myös iso osa arkeani. Harrastan juoksua ja olen erityisesti kiinnostunut pitkänmatkan polkujuoksusta. Juoksuharrastuksen lisäksi käyn kuntosalilla, pyöräilen, uin ja hiihdän. Liikunnan lisäksi minua kiinnostavat retkeily ja vaeltaminen, luonto, ruuanlaitto, ekologisuus, kotimaiset tuotteet sekä laatu. Olen ollut yli vuosikymmennen kasvissyöjä ja pyrin suosimaan luonnonmukaisia lähituotettuja elintarvikkeita ja tavaroita. Haluan blogissani tuoda esille harrastuksiani ja kiinnostuksen kohteitani mahdollisimman realistisella ja positiivisella otteella. 

Vierailevina tähtinä toimivat myös rakkaat rekikoirat, jotka liittyvät saumattomasti erityisesti talvisiin luontoretkiin. Koiravaljakkoharrastuksessa minua kiehtoo nimenomaa retkeily ja vaellukset esimerkiksi Haltin alueella.

Kirjoitan Retki-lehteen muutamia artikkeleita vuodessa. Olen osa Kokkolan ladun johtokuntaa.

Löydät yläpalkista lisätietoja yhteistyökumppaneista, julkaistuista jne. kohdasta "CV". "Reissuja ja kisoja" -osio on koonti vuosien varrella koetuista elämyksistä.

Yhteydenotot sähköpostilla ssinjin@msn.com.
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti