Enemmän pihalla vuonna 2019Tiedätte varmaan mahtavan retkihaasteen? Haaste on kannustanut ihmisiä ulos kokemaan ja nauttimaan luonnosta jo useamman vuoden ajan. Upea keksintö!

Inspiroiduimme Kokkolan kaupungin puistosuunnittelussa haasteesta, ja halusimme tuoda sen myös meidän viheralueillemme sopivana versiona. Meiltä löytyy upeita viheralueita ja luontokohteita ja toivomme että vuonna 2019 ne olisivat entistä kovemmassa käytössä.

Nappaa ihmeessä vinkit ja muokkaa haastetta omalle paikkakunnallesi sopivaksi!Ihan pihalla Kokkolassa esittelee Kokkolan puistohaaste 2019; ulkoilmahenkistä tekemistä vuoden jokaiselle viikolle! 

Lähde mukaan Kokkolan puistosuunnittelijoiden haasteeseen, jossa vuoden aikana 52 tehdään ulkoiluun ja pihalla viihtymiseen liittyvää tehtävää. Tehtävät sopivat kaiken ikäisille ja kuntoisille. Pääasia on, että menet ulos ja nautit.

Sini ja Nina julkaisevat Ihan pihalla Kokkolassa Instagramissa joka viikko suoritetun haastetehtävän. Sinun ei tarvitse suorittaa haastetehtäviä järjestyksessä, vaan voit poimia sieltä kerralla vaikka useamman


Kuvaa kokemuksesi ja lataa ne Instagramiin #ihanpihallakokkolassa #kokkolanpuistohaaste. Seuraa myös @ihan_pihalla_kokkolassa!

Vuoden aikana luvassa pieniä ulkoiluun liittyviä palkintoja! 

Kokkolan puistohaaste 2019Oletko mukana? 

Lähetä kommentti

Instagram

Luontoloinen. Theme by BD.