Pakkasta ilmassa

Meille valjakkoharrastajille syksy tarkoittaa uuden ajokauden alkamista ja koiratkin taitavat sen tietää kasvaneesta levottomuudesta päätellen. Kylmän kauden ihmisenä odotan innolla juoksulenkkejä pakkasessa ja muita talvisia aktiviteetteja. Kesä on ihanaa aikaa mutta syksy ja talvi vielä parempaa. Viime viikolla oli mittari käynyt parina yönä pakkasen puolella ja aamullakin oli vain +2 astetta töihin lähtiessä.


Päivällä aurinko vielä lämmittää mutta ilmassa tuoksuu ihan selvästi syksy. 


Venetsialaiset vietettiin vanhempien ja veljeni poppoon kanssa mökillä. Ilmat tarjosi parastaan; perjantaina grillattiin auringonpaisteessa Meksiko -teemalla ja lauantaina fiilisteltiin myrskytuulia. Luonto on upea kun se esittelee voimiaan. Oli tosi hauskaa kerääntyä porukalla laittamaan ruokaa ja istumaan ihan rauhassa merituulta haistellen. Veljen koiratkin oli matkassa mukana ja tekivät parhaansa saadakseen osansa herkuista. 

Aina ei tarvitse olla sen suurempia suunnitelmia vaan joskus kaipaa ihan vain olemista ja hetkessä elämistä. Aaltojen katselua ja paljaita varpaita kalliolla. Merilintuja ja akrobaattipääskysiä. 


Mennyt viikonloppu vietettiin ihan toisenlaisissa tunnelmissa mutta siitä lisää myöhemmin. :)


Lähetä kommentti

Instagram

Luontoloinen. Theme by BD.