Treeniviikko 19

Viikot vierivät nopsaan ja kevät etenee jos ei vauhdilla niin etenee kuitenkin. Viime viikolla oli ohjelmassa aktiivista himmailua, sillä lauantaina juostiin Kokkola City Run uusitulla reitillä. Kisan suhteen ei ollut muita tavoitteita kuin juosta hyvävoimaisena maaliin, joten vauhti päätettiin fiiliksen mukaan. Kisarapsa löytyy täältä joten ei siitä sen enempää tässä postauksessa.

Edeltävänä sunnuntaina juostu Öjan maastopitkis pakotti lepäämään alkuviikon, joten  juoksua tuli tehtyä kisan lisäksi vain yhden lenkin verran Takomorunnersin yhteislenkillä. Muuten vain venyttelin ja tein kevyttä coren aktivointia ennen kisaa.



Cityrunin jälkeen jalat tuntuivat hieman tukkoisilta ja vedin koko viikonlopun niin sanotusti lonkkaa. Kävin yhden yön reissun mökillä uimassa ja saunomassa, grillailtiin äitienpäivän kunniaksi vanhempieni luona ja vierailin mummulassa. Ihan sellaista perusjuttua. Viikonlopun aikana tuli syötyä vähän normaalia enemmän kaikenlaista herkkua ja kroppa tuntui vähän kaipaavankin ylimääräisiä hiilareita. Siinä mielessä juoksu on kiva laji että ruuan kanssa ei tarvitse olla niin tarkkana. Kunhan sitä syö riittävästi.










Treeniviikko 19


Maanantai: Lepo
Tiistai: Venyttely
Keskiviikko: Juoksu 5,4 km/45 min
Torstai: Lepo
Perjantai: Kokkola Cityrun 21 km/2 h 9 min
Lauantai: Lepo
Sunnuntai: Lepo

Lähetä kommentti

Instagram

Luontoloinen. Theme by BD.