Kesäkuun kuvakollaasi


Kesällä blogin päivittäminen jää väkisinkin vähemmälle sillä ulkoilma voittaa sisällä koneen naputtelun sata nolla. On kuitenkin kiva välillä päivittää kuulumisia, ja bongasin Viikarivartin blogista hauskan kuvakollaasi-idean. Instagramia seuraavat pysyvät ehkä vähän paremmin kärryillä missä mennään, ja suurin osa kuvistakin taitaa olla sieltä tuttuja. Mutta blogipäivitysten varassa eläville saattaa tulla jotain uusia juttuja. :)

Kesäkuussa päähuomion vei meidän viikon mittainen reissu Kreetalla. Blogista löytyy kolmen postauksen sarja josta pääset lukemaan enemmän. Kuun alussa lähinnä toivuttiin NUTS Karhunkierroksen rasituksista ja otettiin rennosti. Viime vuodesta oppineena jätin kesäkuun liikunnat minimiin ja annoin kehon toipua rauhassa. Niinhän siinä sitten kävi että sain matkoilta tuliaisiksi flunssan, joka ei onneksi äitynyt nuhaa pahemmaksi. Se on selvä merkki siitä että keho on vielä toipumassa ja vastustuskyky ei ole parhaimmillaan. Ehdimme tehdä kaverin kanssa pienen päiväpatikan Larsmon retkeilyreiteillä ja siitä olisi vielä keskeneräinen julkaisukin odottamassa viimeistelyä.

Juhannusta vietettiin sekä kaveriporukalla kotosalla että vanhempien kanssa mökillä. Järjestin kavereille kreetalaisen illan, jossa nautiskeltiin paikallisia ruokia ja katseltiin reissukuvia. Lauantaina suunnattiin meidän kesämökille naapurikuntaan syömään suomalaisia herkkuja, saunomaan ja fiilistelemään yötöntä yötä. Oltiin tosin sen verran kalkkiksia että mentiin melko aikaisin nukkumaan.

Kaiken kaikkiaan kesäkuu oli oikein kiva kuukausi. Tuntuu että päivät vain lentää eteenpäin ja kesä melkein karkaa käsistä. Tuntuuko teistä samalta? Olen muuten ihan fiiliksissä tuosta otsikkotekstin yhteydessä olevasta uudesta logosta. Mitäs mieltä olette? 

2 kommenttia

 1. Ihanalta kuulostaa sun kesäkuu ja tosi kivoja kuvia! Ihan sama fiilis täällä, että aika vaan lentää ja kesä kuluu :o

  https://fiiaelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja kiva kun tulit kommentoimaan! Nautitaas kesästä ennen kuin se karkaa ohitse. :)

   Poista

Instagram

Luontoloinen. Theme by BD.