Kysymyshaaste remake


Remake postauksesta Kysymyshaaste vol 1Säännöt:

- Sovellettavissa rennolla otteella - 

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 8 asiaa itsestään
2. Pitää vastata haastajan 8 kysymykseen
3. Haastetun pitää keksiä 8 kysymystä uusille haastetuille.
4. Saat halutessasi nimetä haastettavia mukaan 8 faktaa minusta:


1. Olen vanha punkkari, vaikka nykyään fanitan lähinnä Saara Aaltoa ja muita positiivisuuden lähettiläitä. Joskus toki kaipaa vähän räväkämpää meininkiä ja pientä synkistelyä, mutta maailmassa ei voi olla liian paljon positiivisuutta. Katos tätä:2. Olen jouluihminen henkeen ja vereen. Marraskuun pelastaa joululaulut, glögi, lahjojen ostelu ja jouluvalot. Bujo on täyttynyt pitkin vuotta lahjaideoista, ja niiden viilaaminen ja toteuttaminen on aina yhtä mukavaa. Fiilistelen jo nyt aaton villasukkia, piirrettyjä, konvehteja ja jouluruuista pinkeää vatsaa. 

3. Olen ollut edellisessä elämässäni norjalainen kalastajamies. Merituuli, suolavesi, kalan haju, kutittava villapaita ja parkkiintunut nahka tuntuu niin kotoisalta. Asuin jossain niemennokalla ja kalastelin pienellä puuveneellä. Takkuturkkisen koiran nimi oli Rune.4. En edelleenkään osaa kohtuullistaa tekemisiäni. Kaikki tuntuu ajatustasolla niin hirveän kivalta eikä oikein osaa sanoa ei. Täysbuukattua viikkokalenteria ihaillessa tulee aina mieleen että olis kiva olla kotonakin. Tai ensi vuoden juoksukisoja miettiessä harkitsin tosissani että saisinko mahdutettua kaksi ultramatkaa samalle kuulle kun kumpikin ois niin kivoja. Nice. 

5. Minulla on maailman ihanin perhe, aviomies ja ystävät. Jaksan hämmästellä tätä aina vain uudelleen. Arvostan - ootte rakkaita!6. Opin joka vuosi uutta treenaamisesta, hyvinvoinnista, jaksamisesta ja oman kropan kuuntelemisesta. Alan ehkä päästä vähitellen jyvälle monesta jutusta, mutta kestää varmasti vuosia että oppi menee perille. Kesti 30 vuotta tajuta etten ole superihminen. :D

7. Minusta on tullut aivan salavihkaisen vaivihkaisesti etelän lomailija. Katselin kaihoisin mielin kuvia meidän Teneriffan reissusta ja viime kesän Kreetan matkasta. Ensi kesänä lähdetään toivottavasti takaisin tuonne paratiisiin paistumaan ja herkuttelemaan! 8. Kävin juuri Suomen Ladun polkujuoksuohjaajakurssin ja alan taas vetää yhteislenkkejä Kokkolassa. Näemmä järjestötoiminnan määrä on elämässäni vakio, sillä lupauduin Kokkolan ladun johtokuntaan... :D 

Vastaukset minulle esitettyihin kysymyksiin:  

1. Paras vaelluskohde?
Sarek. Se vain on niin vaikuttava ja upea ettei ole toista. Pohjoismaiden retkikohteista on nyt melko hyvä katsaus, ja vaikka Suomessa ja esimerkiksi Islannissa on aivan mielettömiä paikkoja, niin kyllä se Sarek vetää puoleensa.

2. Luottokamasi?

Tähän piti jo hetken miettiä mitä vastaisi. Varusteet alkaa olla kaikki sen verran omaan makuun hyviä että niistä on vaikea nostaa yhtä estradille. Mutta kyllä tähän täytyy vastata Fjällräven Akka View -teltta. Se vain on täydellinen.

3. Oletko ilta- vai aamuihminen?

Mitä enemmän tulee vuosia mittariin sitä vahvemmin muutun aamuihmiseksi. Ysiltä sänkyyn ja kuudelta viimeistään ylös!

4. Mitä muuta harrastat, vai ryynäätkö pelkästään pitkin metsiä?
Harrastan vaikka mitä! Tällä hetkellä aktiivisimpia lajeja ovat juoksu, pyöräily, vaeltaminen ja retkeily, koiravaljakkoajo ja ratsastusjousiammunta. Kokeilen mielelläni uusia lajeja, tosin alan vähitellen ymmärtää elämän asettamat aikarajat ja yritän keskittyä vain niihin hauskimpiin juttuihin.

5. Autiotupa, teltta vai joku lumikuoppaviritystä vastaava?

Valitsen edelleen sen teltan. Mikään ei voita sitä fiilistä kun pääsee pitkän vaelluspäivän jälkeen kömpimään omaan telttaan ja alkaa kokkailla iltaruokaa. Illalla vetäisen makuupussin korviin ja kuuntelen luonnon ääniä.

6. Klassinen, tympeä ja ärsyttävä kysymys: Miksi bloggaat?
Tätä on tullut viime aikoina pohdittua kiireen ja innostuksen puutteen vuoksi. Bloggaamalla tulee usein käsiteltyä asioita vähän perusteellisemmin ja toisaalta löydän sitä kautta paljon positiivisia juttuja. En halua että blogini on täynnä pelkkää valitusta. :)

7. Bravuurisi retkikeittiössä?

Kyllä se on chili con soija nachoilla. Se vain toimii aina.

8. Typerin ostamasi asia?
Aina kun menen ostamaan jotain "edullisempaa versiota" asiasta jonka oikeasti haluaisin mennään metsään ja ryminällä. Onneksi tunnen jo itseni ja ymmärrän ostaa sen oikean, kunnollisen tuotteen heti ensimmäisellä kerralla.


Haastan teidät vastaamaan haasteeseen! Voit vapaasti napata sen itsellesi ja lähteä levittämään. Varmuudeksi heitän haasteen erityisesti seuraamilleni eräiiljäbloggaajille, eli:


Kysymykset sinulle: 


1. Minne olet matkalla kun vaellat?
2. Mitä ilman et lähtisi reissuun?
3. Millainen on sielunmaisemasi?
4. Mikä on seuraavaksi ostoslistalla?
5. Mikä retkeilyyn liittyvä asia sinulla on vielä opettelematta?
6. Jos joutuisit autiolle saarelle kolmeksi kuukaudeksi, mitkä kolme ruoka-ainetta ottaisit mukaasi? Oletuksena on, että tulenteko onnistuu ja puhdasta vettä löytyy, mutta ruuan tulee säilyä lämpimässä.
7. Onko makuupussien comfort -arvot tehty sinua varten?
8. Kuinka omalta osaltasi pyrit edistämään suomalaisten yhteyttä luontoon?
9. Makkara vai vaahtokarkit?
10. Kuka on seikkailjaidolisi?
11. Kuinka nopeasti olet valmis lähtemään?

2 kommenttia

  1. Kiitos haasteesta Sini! Sovelsin sitä vähän, mutta nyt vastaukset löytyvät blogistani :)

    VastaaPoista
  2. Oi miten kiva postaus ja tuosta haastettujen listalta tarttui vaikka kuinka monta blogia omallekin lukulistalle! :)

    VastaaPoista

Instagram

Luontoloinen. Theme by BD.