Treeniviikko 43


Viime viikko tarjoili säiden puolesta vähän kaikkea. Oli aurinkoa, sadetta, plussaa ja pakkasta ja mikä parasta: lunta! Viikko oli liikunnan suhteen taas varsin pyöräilyvoittoinen ja kokonaisuus pysyi vielä varsin maltillisena. Mutta tällä hetkellä kaipaankin juuri tätä rauhallista ja rentouttavaa tekemistä. Mitä enemmän ehdin olla ulkona päiväsaikaan sitä parempi on olla. 

Lounaskävelyt jatkuivat lähes joka päivä, ja sain mukavan puolen tunnin lenkin tehtyä kesken työpäivän. Tämä on tosi hyvä tapa keskeyttää toimistotyöpäivät ja samalla saa ladattua päivänvaloa akkuihin. Kävelylenkki voi olla rauhallinen tai reipas, ja sen voi tehdä yksin tai työkavereiden kanssa. 


Torstaina saatiin tosiaan lunta, ja pitihän se lähteä testaamaan fätillä! Aamun pimeydessä kelailin rauhallisessa lumisateessa töihin ja nautin joka metristä. Työpaikalla ravistelin lumet vaatteista ja aloitin työpäivän iloisella mielellä ja punakkaposkisena. 
Perjantaina ehdin onneksi lounaskävelylle, sillä suuntasimme suoraan töistä junalle ja Helsinkiin. Lauantai meni ystäviä nähdessä ja löysin sattumalta Intersportista Salomonin Speedcross Pro't alelaarista! Vitsi mikä löytö. On nimittäin paras maastokenkä minun jalalleni.

Sunnuntaina menin yhdeksäksi Suomen Ladun toimistolle polkujuoksuohjaajakurssille. Aamulla oli lyhyt teoria jonka jälkeen tehtiin parin tunnin juoksutreeni mäkivedoilla ja tekniikkaharjoituksilla. Tosi mielenkiintoista! Välillä käytiin syömässä ja opiskelemassa lisää, jonka jälkeen vedettiin vielä omat harjoitustreenit koko porukalle. Kyllä päivän ohjelmalla sai yhden sunnuntailenkkeilijän liikuntatarpeen täytettyä ja vähän ylikin. Pitäisi vissiin alkaa treenaamaan vähitellen jos meinaa selvitä ensi vuoden kisoista!
Treeniviikko 43


Ma: Pyöräily töihin fatbikella 20 km/1 h. Työmaapyöräilyä 8 km.
Ti: Lounaskävely 30 min
Ke: Työmaapyöräilyä 8 km ja kävelyä maastossa
To: Fatbike 22 km/1 h 10 min. Lounaskävely 30 min.
Pe: Lounaskävely 30 min.
La: Lepo
Su: Polkujuoksuohjaajakurssi Helsingissä, juoksua yhteensä ehkä pari tuntia plus mäkivetoja

Lähetä kommentti

Instagram

Luontoloinen. Theme by BD.