Lokakuinen kahvihetki


Olisiko pitkästä aikaa kahvihetken aika? Maailman paras kahvi valmistuu tietenkin nokipannussa nuotiolla, joten istahda seuraksi kirpeän sykyiseen ulkoilmaan ja vaihdetaan kuulumisia. Samalla saa vaatteet hennon savuntuoksun ja keuhkot raikasta ulkoilmaa. 

Mitä kuuluu juuri nyt? Kesä oli tuttuun tapaan haipakkaa sekä töissä että kotona, joten aikaa piti nakertaa vähemmän pakollisista jutuista. Kuten bloggaamisesta. Nyt on kuitenkin pahin kiire hellittänyt ja on mahdollisuus taas kirjoitella enemmän. Syksyn pimeys tuntuu nyt jotenkin ihanalta. On kiva kun saa ihan luvan kanssa olla hieman saamattomampi ja elää lyhentyvän päivän rytmin mukaisesti. Illalla olen ihan oikeasti oikassut sohvalle ja katsonut telkkarista Walking Deadia, i Zombieta ja muita pimeänaikaan hyvin soveltuvia sarjoja. Seuraatko sinä jotain sarjaa parhaillaan? 
Olen myös ottanut enemmän aikaa liikunnalle ja erityisesti ulkoilulle. Maastopyöräily tuntuu nyt erityisen hyvältä, ja alkaa tuo juoksujalkakin vipattaa. Viikonloppuna osallistun Suomen ladun polkujuoksuohjaajakurssille, josta kertoilen myöhemmin lisää. Geokätköily on tosi hauskoja ja tunnit kuluvat ulkona aivan huomaamatta! Salitreeniä ei ole tullut tehtyä ja siihen haen vielä motivaatioita. Koirien kanssa on aina mukava puuhailla, ja kiva että meidän nuorimmainen on osoittanut lahjoja rekikoirarintamalla. Onko sinulla tällä hetkellä joku laji, joka inspiroi liikkumaan? 

Retkeilemään tekisi nyt erityisen paljon mieli, ja haaveilen lapin lumisista tunturimaisemista. Minulle kelpaisi myös joku lähikohde, kuten aina yhtä kiva Peuranpolku. Runkoreitti on vielä kulkematta, joten saa nähdä ehtisinkö vielä ennen joulua sinne kävelemään rinkan ja koiran kera! Joulun aikaan on viikko lomaa ja ei olla vielä tehty mitään suunnitelmia sen suhteen. Keväälläkin olisi vielä mahdollisuus lähteä jonnekin, esimerkiksi koiravaljakolla tai fäteillä. Onko sinulla retkisuunnitelmia? 
Olipa mukava kun tulit kahvittelemaan! Blogihiljaisuuden jälkeen tuntuu taas vähän vaikealta lähteä liikkeelle, mutta toivottavasti pysyt matkassani ja jätät kommenttia. :)


Oikein ihanaa syksynjatkoa ja talven odottelua jus sulle. Olisi kiva jos kutsuisit kahville ja kertoilisit kuulumisia! 

Lähetä kommentti

Instagram

Luontoloinen. Theme by BD.