Alpit - vihdoinkin!


Keväällä minulle tarjottiin mahdollisuutta osallistua retkeilyyn liittyvän hankkeen kautta opintomatkalle Saksaan ja Sveitsiin. Minä tunnetusti harvemmin kieltäydyn mahdollisuudesta päästä reissuun jonnekin vuoristomaisemiin. Ihanaa päästä näkemään lunta! Tämä tarkoittaa myös sitä, että pääsen vihdoin alpeille! 

Ohjelma on tiivis ja täynnä mielenkiintoisia vierailuja erilaisiin kohteisiin. Pääsemme tekemään patikointireissuja upeissa maisemissa, ja pakkasin toki myös polkujuoksukamppeet mukaan.

Osallistun myös  Outdooractive -konferenssiin, jossa esitellään uusimmat ulkoiluun liittyvät trendit. Aion myös tehdä uuden aluevaltauksen canoyingin parissa. Siinä liikutaan kanjonin pohjalla uiden, kiipeillen ja hyppien. Kieltämättä vähän perhoset lepattelee vatsassa! 
Reissukertomusta seuraa kotiutumisen jälkeen, mutta sitä odotellessa kannattaa laittaa seurantaan https://www.instagram.com/luontoloinen/. Pyrin julkaisemaan Instagramiin paljon reissukuvia ja juttuja matkan varrelta, joten tuus mukaan! 
Julkaisun kuvat on otettu 2013 Islannin reissulta, kun huiputimme maan korkeimman vuoren Hvannadahlshnukurin

Lähetä kommentti

Instagram

Luontoloinen. Theme by BD.