Polkujuoksua ja kuviokelluntaaKarhunkierros näköpiirissä on ollut tarpellista ylläpitää jonkinlaista treeniohjelmaa. Käytiin ensimmäisellä maastopitkiksellä (3 h) Perhonjoen retkeilyreitillä, ja tuli todettua että a. vesi on aika korkealla ja b. sisulla siitä selviää. Kilometrejä kertyi 15. Kyllä, nyt saa nauraa. :D Ajatuksissa oli vähän jotain muuta mutta noidenkin eteen sai todella taistella. Jos vaikka seuraava maastopitkis mentäisiin jossain kuivemmassa paikassa. Jossa voisi esim. juosta.

Tässä menee polku. Ja ei, tuo jää ei kanna.Tomilla oli akvaario kengässä mutta jollain ihmeen tavalla me siitäkin reissusta selvittiin ja oli jopa hauskaa. En tiedä saako tuosta karttakäppyrästä mitään selvää, mutta melkoisia eestaasmarsseja tuolla tuli tehtyä ja suurin osa ajasta käytettiin mättäännokassa seuraavaa hyppyä empien. Vesi oli paikoin lantiosyvyistä, että sinne ei huvittanut hulahtaa pakkaskelillä. Että sellainen juoksureissu. 

Jos ei mahdollisuutta hypätä niin tee silta.

Ilta alkoi painaa jo loppumatkasta. Ihanat maisemat vaikkei lunta olekaan. 


Hei jee söpis pariskuntaselfie.

Satunnaisten maastouintireissujen lisäksi meidän treenisuunnitelmaan kuuluu kolme "tavallista" lenkkiä ja yksi pitkis viikossa. Lisäksi käydään salilla ja kehonhuollossa. Viikkokilometrit on juoksussa vasta 30 km tasolla, mutta nyt aletaan nostaa reippaasti ja pian mennään siellä 50 km/viikossa -tasolla. 

Tällä hetkellä ajatuksena olisi osallistua toukokuussa Kokkolan cityrunille puolimaratonille, joka toimisi hyvänä "lämmittelylenkkinä" Karhunkierrokselle toukokuun lopussa. Kesällä pitää käydä taas Extreme runilla, ja kyllä se ensimmäinen maratonikin houkuttelisi loppukesästä. Syksyllä taas Peuranpolulle ja Kolillekin olisi tarkoitus päästä ihan sinne "oikealle" matkalle. 

Millaisia suunnitelmia muilta löytyy? Onko muita juoksuun hurahtaneita? :)


Seuraa Instagramissa/Facebookissa

Lähetä kommentti

Instagram

Luontoloinen. Theme by BD.