Viikko pureksittuna

Mennyt viikko oli treenien puolesta se "rennompi viikko" ja perjantaita lukuunottamatta tulikin vedettyä mukavan leppoisia treenipäiviä ja oikeasti pyhitettyä muutama päivä lepäämiselle. Perjantaina tuli vähän ylitreenaamisen makua kun menin yhdeltä työpaikan järjestämään tekniikkauimakouluun, ja siitä melkein suorilta juoksin matolla 11 km, josta palkkaria siemaillen kävelin vielä bodybalanceen. Ensimmäistä kertaa meinasi vähän reisi vapista jalkojen voimakkuuksissa. :P Varsinkin kun uimakoulussa harjoiteltiin koko tunti lähinnä vapaauinnin potkuja ja käsivetoja eristettyinä toisistaan. 

Meidän urpo ja turbo & Nieta-koira
Viikonloppuna meidän koti muuttui Hassisen kestikievariksi, jossa vieraili ties minkälaista kulkijaa. Perjantaina meille tuli Oulusta Nieta koira emäntineen viikon visiitille. Lauantaina saapui Seinäjoelta kummipoika vanhempineen ja "täteineen", joista jälkimmäiset viihtyivät pikkutunneille saakka UMK:n finaalikatsomossa josta jatkettiin sujuvasti arvostelemaan Ruotsin Melodifestivalenin esiintyjä. 

Sunnuntaina heräiltiin vähän myöhempään kuin normaalisti ja koitettiin palautua illan meiningeistä. Nostelin reet auton katolle ja lähdettiin ajattamaan Vaasasta saapunutta pikkuveljen vaimoa ensimmäistä kertaa huskyvaljakolla. Mukaan lähti myös veljen kaksi huskyä. 

Mukavan lenkin jälkeen pidettiin herkkurääppiäiset ja toivotettiin Oulusta pyöräillyt (hullu) kaveri tervetulleeksi majataloon. Illemmasta koitettiin käydä vähän juoksemassa huonolla menestyksellä ja lopulta päädyttiin röhnöttämään sohvalle katsomaan kun Cecilie Skog kumppaneineen urheilee meidänkin puolesta. Ma Lepopäivä (koirien treenaus)
Ti Salitreeni 1 h
Ke Ylämäkitreeni matolla 1 h
To Lepopäivä (koirien treenaus)
Pe Vapaauinnin tekniikkatreeni 1 h, juoksulenkki matolla (11 km, 1h10min), bodybalance 1 h
La Lepopäivä
Su (aamulla koirien treenaus) Juoksulenkki 7,5 km, 56 min (paska lenkki™). Piti vetää 16 km pitkis mutta viikonlopun valvomiset ja epämääräiset ruokavaliot plus otsalamppujen ja huomioliivien unohtaminen pisti sen puoliksi. 

Tänään aamusta lähetettiin pyöräilijäkaveri matkaan kohti Vaasaa (edelleen vähän hullu) ja lähdettiin itse töihin. Pitäisi koittaa palautua villistä viikonlopusta, sillä tällä viikolla vedetään taas kovaa! 


Seuraa Instagramissa/Facebookissa

2 kommenttia

  1. No onpa tosiaan hullu pyöräilijäkaveri. Tuommosia matkoja, ja keskellä talveee!! Huhuh :) Peukut uinnin tekniikkatreenille ja tsempit kovaan treeniviikkoon!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanoppa muuta! Tänään se polkee takaisin, ja aikoo mennä välin Vaasa-Kalajoki kaikenmoisia pikkuteitä ja umpihankia kahlaten. :P Kiitos kovasti! Tsemppiä sinnekin treeneihin! :)

      Poista

Instagram

Luontoloinen. Theme by BD.