H-Hetki lähestyy

"Muistutus: Osallistut myöhemmin tällä viikolla tapahtumaan NUTS Karhunkierros 2016". Kiitos facebook, en olisi kyllä muuten muistanut. :D 


Viikon takainen Kokkola Cityrun on jo kaukana pois mielestä ja ajatukset on luodattu perjantaihin kun lähdetään ajelemaan kohti Rukaa. KCR meni mukavasti joskin kahden tunnin alitus ei onnistunut tällä kertaa. Ensimmäisen kierroksen kylkipistokset veivät kriittisiä minuutteja, ja viimeisellä kierroksella suoritettu kiriminen ei enää auttanut vaan ne kurjat neljä minuuttia jäivät odottamaan seuraavaa puolikasta. Vaan tulipa parannettua ensimmäisen puolikkaan aikaa 22 minuuttia että ei huono! :D Ehkäpä minustakin vielä tulee juoksija joku päivä. 

Ensi viikonloppuna lähdetään tosiaan könyämään Rukan mäkiä ylös ja alas. Juoksusta en uskalla puhua, mutta yritämme liikkua polulla mahdollisimman reippaasti ja katsotaan kuinka pitkälle sillä pääsee. Tavoitteena on jotain 5-6 tunnin välillä, mutta jos päästäisiin aikarajaan mennessä pois olisi siinäkin tavoitetta riittävästi. Matka on 31 kilometriä ja varsin nousuvoittoista, joten tiukkaa vääntöä varmasti luvassa. Varsinkin tällaisille Pohjanmaan tasamaaeläjille. 

Päivitän muuten tämän viikon Arctic Challenge:n Instagram-tiliä eli kaikki IG:n käyttäjät seurailemaan! :) Meillähän on Marian kanssa joukkue nimellä Challenge me! ja meidät löytää IG:stä Challenge_me2016. Itse tapahtumasta ja siihen treenaamisesta kirjoittelen varmasti lisää jahka saadaan Karhunkierros NUTS pois alta. 

4 kommenttia

 1. Tsemppiä! Nauttikaa :) Mun viime vuoden 31K-rapsa löytyy blogistani,jos tahot lukaista ellet oo jo lukenut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Koitetaan. :D Kävinkin lukaisemassa sen uusiksi (tai kolmannen kerran..). Pitää koittaa säästellä voimia loppupätkälle.

   Poista
 2. Onnea hienosta puolikkaan enkasta :)! Ja vitsiiii, kohta mennään :D Koska tuutte Rukalle? Olis kiva nähä! Tsemppiä juoksuun!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo sanoppa muuta! Oikeasti jännittää jo! Me tullaan jo perjantaina hyvissä ajoin ja meillä on huone Rukahovissa. Olisi kyllä tosi hauska treffata. :)

   Poista

Instagram

Luontoloinen. Theme by BD.