Hei hei mitä kuuluu

On ollut taas vähän haipakkaa ja kesää kohti vain vauhti kiristyy. Töissä on alkanut kesäsesonki ja meno on sen mukaista. Uusia työntekijöitä opastetaan ruohonleikkuuseen ja viheralueiden hoitamiseen, ja vanhat työntekijät heräilevät vähitellen talviunilta hektiseen vuodenaikaan. :) Käytiin muutaman työkaverin kanssa katsomassa Belgian kevättä ja Floralien -kukkanäyttelyä Ghentissä. Belgia on kyllä upea paikka! 

Vapaa-ajan rintamalla riittää myös menoa ja meininkiä kun kesän ensimmäinen juoksutapahtuma Kokkola Cityrun lähestyy uhkaavasti. Tapahtumaan on nyt tasan viikko ja eilen vedettiin viimeinen pitkis ennen sitä. Matkana puolikas ei juurikaan huolestuta kun peruslenkitkin alkaa koputella sitä pariakymppiä ja eilen vedettiin 25 kilometrin pitkis maastossa, mutta alkuvuodesta asettamani aikatavoitteet vähän kinnaavat takaraivossa. Vauhtitreeniä ei ole tullut oikein tehtyä, joten voin reippaasti sanoa että lähdetään kokeilemaan ja katsotaan mihin riittää paukut. Alkuvuoden "päätavoite" eli Karhunkierros NUTS 31 km odottelee kolmen viikon päässä. Hotellivaraus on tehty heti maaliviivalle ja kuljetukset varattu, joten enää ei voi kuin vähän viritellä kroppaa ja katsoa ettei tule mitään loukkaantumisia tai ylivetoja treenin suhteen. Kyllähän ne mäet tällaista pohojanmaalaista jännittää; varsinkin kun viime vuoden Vaarojen maratonin loppunousu on vielä kirkkaana (tai sumeana) mielessä. Onneksi meillä on huippu juoksuporukka joka varmasti tsemppaa ylittämään itsensä! Eikä ne rinkka selässä pykelletyt kilometrit tuolla suurtunturialueilla varmasti yhtään helpommalla ole päästäneet. 


Ollaan myös ystävän kanssa vedetty ensimmäiset treenit meidän Arctic Challenge Levi -projektista. Meidän joukkua kulkee nimellä Challenge me! ja meidät löytää nimellä "challenge_me2016" instagramista johon päivitetään treenejä ja kuulumisia. Tulkaas seuraamaan ja tsemppaamaan! Koirat on meillä asettuneet selvästi kesämoodiin. Muutama auringonpalvoja seuraa aamusta alkaen kellontarkasti ensimmäisiä tarhoihin lankeavia valosäteitä ja nautiskelee keskipäivän lämmöstä kopin katolla. Lenkitykset hoidetaan pääosin vapaajuoksutuksena aidatulla pihalla, ja välillä käydään ihan remmilenkeillä. Nyt kun suurin osa on vielä talviturkeissa vältetään kaikenlaista hupivedätystäkin ettei vahingossakaan tule lämpöhalvauksen oireita. 

Mites teillä muilla menee? Onko kesäfiiliksiä jo viritelty? :)


Seuraa Instagramissa/Facebookissa

2 kommenttia

  1. Oletkin ensimmäinen vetokoiraharrastaja jonka nään (oletettavasti) itse vetämässä mönkijää :D Itsekin on tullut kiskottua rekeä ja kisakolmipyörää, mutta se on saanut toistaiseksi riittää.. Hyvä blogi sulla, laitan seurantaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kieltämättä oli aika erikoista. :D Ja kiitos kovasti!

      Poista

Instagram

Luontoloinen. Theme by BD.