Joululahjaostoksilla Intersport Kokkolassa

*Toteutettu yhteistyössä Intersport Kokkolan kanssaRakas joulupukki, tänä vuonna toivon, että saisimme Kokkolaan taas urheiluvälineitä myyvän liikkeen... Kokkolan urheiluvaatteiden ja –välineiden tyhjiö on vihdoin täytetty


Kokkolan uusi Intersport on asettunut Chydenian kauppakeskukseen paraatipaikalle Clas Ohlssonin vanhoihin tiloihin. Intersportista löytyy hyvä valikoiman tuotteita monenlaiseen lajiin, kuten juoksuun, hiihtoon, sisäliikuntaan ja pallopeleihin.

Kokkolan Intersportin vetäjinä toimivat kestävyysurheilutaustaiset Terhi ja Tommi Martikainen, jotka hyppäsivät puikkoihin Tampereen Koskikeskuksen Intersportista. 

Joulushoppailijan on helppo löytää uuteen liikkeeseen, sillä se sijaitsee keskeisellä paikalla kauppakeskuksen ”pääaulan” yläpuolella.

Rullaportaat johdattelevat ylös osastoittain järjestettyihin tiloihin. Hyllyt ja rekit ovat melko matalia, jolloin tila tuntuu avaralta, eikä mihinkään muodostu ahtaita käytäviä. Tuotteita näyttäisi olevan tilaan nähden juuri sopivasti.

Juoksuvarusteet hyvin edustettuinaMinulle oli  uusi juttu, että aikuisten juoksukenkiin tarjotaan 30 päivän tyytyväisyystakuu! Takuu myönnetään kun kengät on ostettu myyjän avustuksella käyttäen ilmaista FootBalance -jalka-analyysiä. Olikin positiivinen yllätys, että liikkeestä löytyy FootBalance -analyysi. Näyttäisi että tyytyväisyystakuu on jonkinlainen kamppanja, mutta toivottavasti pysyy pidempäänkin tarjolla. Erinomaista palvelua.

Muutenkin juoksupuoli oli ilahduttavan hyvin edustettuna. Löytyi erilaisia juoksukenkiä maantieimureista polkujuoksukenkiin. Oli sukkaa, säärystintä, juoksureppua ja vaatteita. Nastakengistä oli tarjolla Icebugia, Salomonia ja Sarvaa.

Sarvan kengät tuntui jalassa tosi kivalta, eli voi olla että pitää lähteä kenkäkaupoille.  Tällä kertaa mukaan tarttui juoksuun tarkoitetut villapohjasukat 9,90 € juuri sopivan pitkällä varrella. Näitä haetaan lisää mikäli testilenkki osoittautuu positiiviseksi. 

Suomen lähes jokaiseen vuodenaikaan sopivia nastakenkiä oli myös runsaasti esillä. Tämän talven uutuutena tulleita kitkakenkiä oli myös useampaa sorttia, joten kannattaa käydä tutustumassa niihin. 

Keräilin omien shoppailujen lomassa muutamia lahjavinkkejä pieneen ja isompaankin hankintatarpeeseen. Pehmeät paketit on ainakin itselle tosi mieluisia, ja erityisen kivaa on kun niistä paljastuu jotain villaista talven kylmää vastaan. 


Viikonloppuna joulukaupoille suuntaavan kannattaa tutustua näihin lahjaideoihin:Devold -merinovillasekoitesukat 3 paria/19,90 €
Mc Kinley villasekoitesukat (meidän vaellusvalinta!) 12,90 €/pari
Merinovillabuffi 27,90 €/kpl
Villasekoitejuoksusukat 9,90 €/pari


Niin ja rakas joulupukki, jos vielä saisin toivoa niin... HigRoller -putkirulla 99,90 €
Icebug -säärystimet 34,90 € - luottovaruste! 
Juoksuvyö led-valolla 24,90 €
ProTouch Chill -lämpöliivi talvilajeihin 39,90 €

*** Inspiraatiopulassa voi hankkia sen joulun toivotuimman ohuen paketin, eli lahjakortin! ***


Intersport Kokkola 

2 kommenttia

  1. Hei! Ilmeisesti tässä postauksessa kyseessä oli jonkin sortin yhteistyö jos oikein ymmärsin? Jos näin on, se olisi hyvä kertoa jo postauksen alussa, ei vain postauksen tunnisteissa, jotta asia olisi alusta asti myös lukijalle selvillä! :) Ohjeita tähän löytyy esimerkiksi http://pingethics.fi/examples/ Mukavaa joulunodotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä huomio, tämä olikin jäänyt ihan vahingossa pois. Kiitos kun huomasit asian ja hyvää joulua myös sinne! :)

      Poista

Instagram

Luontoloinen. Theme by BD.