My Prema -yhteistyö

Sain Takomorunnersin kautta testille ihanat seepra-kuvioiset legginssit My Premalta. Suuri toiveeni on että juoksuvauhtini paranisivat jaloissa kiitävien seeprojen myötä. Heh. :P


My Prema on lahtelaisen, lähes 50 vuotta toimineen Silituotteen uusin merkki. My Preman tavoitteena on herättää käyttäjissään positiivisia tunteita. Iloisen värikkäät kuosit, suuret kuviot ja positiivinen yleiskuva ovat helposti mieleen jäävä brändi. Tuotteita on sekä naisille että lapsille, ja ne koostuvat pääosin trikoo -legginsseistä, tunikoista, topeista, haaremihousuista, pipoista yms. Ne sopivat sekä urheiluun että arkielämään.


My Prema lupaa että vaatteet istuvat erityisen hyvin suomalaiselle vartalolle, ja allekirjoitan tämän kyllä täysin. Kapea vyötäröni ja suhteessa paksut jalkani eivät ole se helpoin haaste trikoille, mutta My Prema vastasi haasteeseen ja nyt omistan ihanan korkeavyötäröiset, hyvin istuvat ja päällä pysyvät 3/4 -mittaiset legginssit.

Aion käyttää housuja salilla ja kesällä ulkoliikunnassa. My Preman housuissa treenatessa ei tarvitse pelätä että pylly vilkkuu, tai toisaalta että mikään puristaisi inhotavasti vyötäröllä.Saatte vielä 12.3 asti -10 % alennusta kaikista tuotteista koodilla Luontoloinen. Käykääpäs tutustumassa valikoimaan! 


My Preman tuotteisiin voit tutustua täällä: http://shop.myprema.fi/fi/

Lähetä kommentti

Instagram

Luontoloinen. Theme by BD.