Kiva arkipäivä

Sisältää blogiyhteistyötä


Pitkästä aikaa arkipäivätarinoita! Elämä ei ole yhtä reissaamista ja erilaisia tapahtumia, vaan sitä arkipäivien pitkää jonoa jossa välillä tapahtuu jotain jännää. Töitä, harrastuksia, lepäilyä. Arki on mukavaa, sillä perustoiminnoissa ehtii ladata akkuja seikkailuja varten.

On myös aikaa juosta ja pyöräillä ja noudattaa treenisuunnitelmaa. Onhan tässä näitä kisojakin tulossa...


Perus aamupuuro puolukoilla, mehukeitolla, raejuustolla ja chiansiemenillä.


Aamulla heräsin vähän ennen kuutta. Kello oli säädetty 6:15, joten jatkoin vielä hetken torkkumista.  Ostimme toissapäivänä uuden sängyn, joten yöunet on olleet vielä vähän hakusessa. Toivottavasti uuteen petiin tottuisi nopeasti.


Mussukat aamukaakaolla. Kuvassa Tsappa ja Miska.

Aamupuuro ei jotenkin maistunut - johtuikohan liiasta määrästä puolukoita, mutta söin siitä valtaosan ja menin sitten pesemään hampaita ja laitoin hiukset. Ulkovaatteet päälle ja koirille "aamukaakaota", eli liotettua nappulavettä.

Koirat maiskuttelivat ruokansa tyytyväisenä ja suuntasin jo käynnissä hurisevaan autoon. Työmatkalla mies ajoi ja minä meikkasin. :) Meillä on 20 kilometrin työmatka, joten siinä ehtii vaikka mitä! Tiet on jo lähes sulat, eli ensi viikolla voisi harkita työmatkapyöräilykauden starttaamista.Töissä olin puoli kahdeksan aikaan. Vaihdoin pukuhuoneessa blogiyhteistyönä Color4Care -verkkokaupasta saamani ihanat Birkenstock -sandaalit jalkaani ja suuntasin työpisteelleni.

Kannattaa käydä kurkkaamassa Color4care:n tennarit ja sandaalit mikäli etsii itsellensä jalkaystävällisiä työkenkiä! Merkkeinä löytyy mm. Hummel, Merrel ja mainitsemani Birkenstock


Työpäivä oli varsinaista hulinaa kokonaisuudessaan. Kävin välillä puutarhalla mutkan ja palasin taas työpisteelleni. Kevät ja kesä ovat viheralan kuuminta kiireaikaa, ja sen kyllä huomaa. Pitkiä päiviä ei voi välttää, mutta toisaalta talvella on taas paremmin aikaa rauhassa suunnitella seuraavaa vuotta. Kävin välillä lounaalla työpaikan ruokalassa, ja ehdin juoda muutaman kupin kahviakin  banaanin kera päivän aikana.

Lähdin töistä neljän aikaan, sillä piti ehtiä käymään asioilla ennen kotiin ajelemista. Kauppakierroksen jälkeen olimme kotosalla joskus viiden jälkeen ja söimme nopsaan tortilloja jotta illalla pääsisi vielä lenkille.


Sain mummulta eilen kukkia. <3

Parhaisiin tortilloihin tulee chilihalloumia


Sää oli aivan huikea, joten otin kahvikupin terassille kirjan kera ja istuskelin siellä kuunnellen lintujen laulua ja puhellen koirille. Koiratkin nauttivat lämpimästä auringonpaisteesta, ja makoilivat pitkin tarhoja rauhassa.

Pihassa on vielä metrin verarn lunta, joten kevättä saa vielä hetken odotella. Viime syksynä meillä tehtiin salaojituksia ja uusia rännivetoja pihalle, joten pienellä kauhulla odotan mitä sieltä lumen alta paljastuu. Tasoittelua ja nurmikon kylvöä on ainakin edessä.
Seitsemän aikaan alkoi olla ruoka sen verran sulanut, että hyppäsimme juoksutrikoisiin ja pohdimme paljonko vaatetta tarvitaan näin lämpimällä kelillä. Polut kutsuivat, mutta 3,5 kilometrin siirtymämatka suuntaansa ei innostanut. Hyppäsimme siis fatbiken päälle ja polkaisimme lähes sulia reittejä pitkin Perhonjokireitin varteen.

Pyörät jäivät lukittuina odottelemaan paluutamme, kun pinkaisimme poluille. Lunta oli vielä melko paljon ja välillä tuntui kuin olisi juossut hiekalla. Aurinko paistoi, joutsenet ja kurjet huutelivat ja askel rullasi. Juostiin lopulta 7 kilometrin matka, ja palattiin pyörillä kotiin. Kiva perjantai-duathlon!

Kello oli jo yli kahdeksan ja oli aika ottaa lepoasento sohvalle kissa kainalossa.Tähän kuvaan liittyy yksi suomalainen sanonta: havuja prkl. ;) 

Leppoisa kevätilta kutsuu liikkumaan. Taustalla osittain sula Perhonjoki.

2 kommenttia

Instagram

Luontoloinen. Theme by BD.