Upea vuosi 2018


On aika muistella vuoden 2018 tähtihetkiä. Omalla kohdalla ne hienoimmat muistot keskittyvät usein matkoihin ja vaelluksiin sekä polkujuoksukisoihin. Vuoden kestänyt juoksutreeni huipentuu ultramittaiseen kisaan upeissa lapin maisemissa, uurastus töissä palkitaan rentouttavalla lomareissulla ulkomaille tai rinkan kanssa kairaan. 

Tälle vuodelle on mahtunut monta upeaa kokemusta. Olen käynyt työkavereiden kanssa Italiassa Gardajärven maisemissa, liikkunut yksin ja porukalla erämaamaisemissa, retkeillyt bloggaajaystäviäen kanssa Suomen luonnon päivänä, rentoutunut perheen kanssa Levillä, juossut kaksi pidempää polkujuoksukisaa ja vetänyt sekä polkujuoksukursseja, yhteislenkkejä kuin retkikurssinkin. Ja käynyt esittelemässä Luontoloinen -blogia ja some-maailmaa seminaarissa Tampereella. Upea vuosi siis!

Hienoja arjen hetkiä riittää vuoden jokaiselle viikolle, mutta niiden listaaminen on jo melkein mahdotonta. Olen joka päivä kiitollinen; perheestä, lemmikeistä, ystävistä, työkavereista, kodista ja terveydestä. 

Näiden kuvien myötä toivon teille ihanaa vuodenvaihdetta ja upeaa vuotta 2019! Toivottavasti pysytte Luontoloinen -blogin matkassa myös jatkossa. 


Pääsiäisvaellus soolona Salamajärvellä


Levin reissu perheen kanssa sisälsi paljon mäkitreeniä


NUTS Karhunkierros -polkujuoksukisa


Soolovaellus Urho Kekkosen kansallispuistossa


Hetta - Pallas -juoksu - mikä upea kokemus!


Hellevaellus UKK-puistossa rakkaan kanssa koetteli jatkamista mutta antoi paljon


Bloggaajien vaellus Helvetinjärven kansallispuistossa Suomen luonnon päivänä

Brita Marian puiston avajaisetSaksan reissu kollegoiden kanssa oli huikea kokemus


Vuoden mittaisen retkikurssin vetäminen opetti minulle paljonTunturikerho Kolbman seminaari Tampereella oli minulle iso juttuKaamosvaellus joulun aikaan alkaa olla jo perinne1 kommentti

Instagram

Luontoloinen. Theme by BD.