TakomoRunners etsii lisää kirjoittajia!

Olen vastaanottanut TakomoRunnersin rekryvastaavan paperitiaran, mikä tarkoittaa käytännössä sitä että vastailen parhaimman ymmärrykseni mukaan uusien bloggaajien esittämiin kysymyksiin, ja kerään lisää olevia ja tulevia kirjoittajia mukaan porukkaamme. :)

Tässä pieni kiteytys mikä Takomo on:


Ilman runsasta kirjoittajajoukkoa Takomo ei voi olla Suomen suurin juoksuportaali, joten jokaikinen juoksuharrastaja kokemuksesta ja taidoista riippumatta otetaan mieluusti mukaan kirjoittamaan harrastuksestaan, treeneistään, kokemuksistaan, tekemään mahdollisia kisaraportteja ja osallistumaan kaikkiin hienoihin tapahtumiin ja tempauksiin joita tullaan järjestämään ympäri Suomea. Sinulla ei tarvitse olla valmiiksi omaa blogia, vaan Takomon kautta saat luotua sellaisen itsellesi.

3.7.2016 on TakomoRunnersin järjestämä valtakunnallinen yhteislenkkipäivä johon etsitään lisää paikkakuntia liikuttamaan Suomea. Nyt mukana on 10/313:sta kunnasta, joten parannettavaa on. Haluaisitko vetää yhteislenkin omalla paikkakunnallasi tai osallistua Takomon lenkille? Lisätietoja saapi kysymällä. :)

Lisätietoja www.takomorunners.com (sivusto avataan virallisesti 15.6.2016). Käykää myös tykkäämässä Facebook-sivuamme niin saat ensimmäisenä tietoa uusista tapahtumista. TakomoRunners toimii myös aktiivisesti Instragramissa.

Ottakaa yhteyttä! 

sini ät takomorunners piste com


Seuraa Instagramissa/Facebookissa

Lähetä kommentti

Instagram

Luontoloinen. Theme by BD.