Kevyesti kaupunkilomalleVähälläkin tavaramäärällä selviää kun käyttää harkintaa mukaan otettavien vaatteiden ja muiden tavaroiden suhteen.Tehtiin pääsiäisenä pidennetyn viikonlopun mittainen reissu Helsinkiin ja Tallinnaan. Matkatavaroina minulla oli yksi 20 litran reppu sekä pieni nahkainen käsilaukku.

Reissupakkaaminen menee samalla kaavalla mitä vaelluksilla: ota vain se mitä oikeasti tarvitset ja satsaa laatuun.  

Hyviä materiaaleja ovat luonnonkuidut, kuten puuvilla, bambu ja merinovilla. Ne keräävät vähemmän hajuja itseensä ja pysyvät raikkaina pidempään. Lisäksi luonnonmateriaalit ovat mukavia päällä ja eivät rypisty niin pahasti. Värimaailma kannattaa pitää hillittynä jotta vaatteita voi yhdistellä vapaasti keskenään. Päivät venyvät matkoilla yleensä pitkiksi, joten mukavat ja rennot vaatteet sekä hyvin sisäänajetut kengät toimivat parhaiten.

Hygieniatarvikkeiden suhteen kannattaa hyödyntää näytepakkauksia ja muita pieniä pulloja ja purnukoita. Mikäli käytät kasvovettä hyvä niksi on laittaa tarvittava määrä vanulappuja pieneen minigrippiin ja kaataa kasvovettä perään. Näin voit jättää tilaa vievän pullon kotiin.

Pari neutraalia merinovillaneuletta sopii vaatteen kuin vaatteen kanssa. Pitkä harmaa neule: Close by Denim. Lyhyt harmaa neule: Fransa. 


Pakkauslista viikonloppureissulle:


Passi
Lompakko
Liput ja varaukset
Kännykkä  + laturi
Meikkipussi ja muutama koru
Hygieniatarvikkeet
Lääkkeet ja pari laastaria
Lukemista, matkaopas
Aurinkolasit


Vaatteet

Päällä:
Alusvaatteet&sukat
T-paita
Pitkähiainen
Pitkät housut
Säähän sopiva takki
Hyvät kengät
Huivi
Pipo ja hanskat tarvittaessa


Repussa:
2 teepaitaa
1 pitkähiainen
1 pari housuja
2-3 alushousut (reissun pituudesta riippuen)
1 pari sukkia

Laukku: RedDog Bagpod

Millaisia vinkkejä sinulla on pakkaamisen suhteen? Oletko kassialma vai grammanviilaaja?

Lähetä kommentti

Instagram

Luontoloinen. Theme by BD.