Treeniviikko 14 ja viikon kuulumisia


Alkuviikon vietin vatsataudissa ja treenikalenteri meni taas vaihteeksi uusiksi. Onneksi toivuin nopeasti ja pääsin jo torstaina vetämään rauhallisen lenkin välillä jäiden lähtöä ihmetellen ja ylämäet kävellen. Tuntui hyvältä päästä ulkoilmaan ja kelikin oli upea.


Perjantaina päätin startata maantiepyöräilykauden ja pyöräilin töihin ja takaisin yhteensä n. 40 km. Kävin lisäksi fysioterapeutilla jolta sain uusia ohjeita jalan huoltoon ja syvien vatsalihasten harjoittamiseen. Siellä saikin sitten lankuttaa ja tehdä muita lihaskuntoliikkeitä tunnin verran. :D


Lauantaina kävin ajamassa koirat mönkijällä (vihdoin tiet sulana jäätiköistä!) ja lähdin perheen juniorin ja ystävän kanssa vierailulle Pietarsaaren Fäbodan alueelle. Jätimme auton arktisen museon Nanoqin pihalle ja lähdimme siitä retkeilyreittiä pitkin merta kohti. Sää oli aivan upea ja reitillä oli hiljaista. Kävelimme vajaat kymmenen kilometriä ja söimme välistä evästä merenrannassa. Keitettiin kaakaovedet risukeittimellä ja homma onnistui oikein hienosti. Kyllä tekee hyvää mielelle ja ruumiille. Aina ei tarvitse olla suorittamassa.Sunnuntaina juostiin Takomorunnersin yhteislenkki Kokkolassa. Meitä oli paikalla kiva joukko kurjasta ilmasta ja märästä kelistä huolimatta. Onneksi sää vähän parani ja juostiin 14 km rentoa tahtia höpötellen samalla. Oli tosi mukavaa ja kiva kun lenkille uskaltautui ihan uusi tuttavuus!


Treeniviikko 15Maanantai: Vatsataudissa, naminami. 
Tiistai: Sama homma. 
Keskiviikko: Venyttely 30 min. 
Torstai: Juoksu 7 km, 1 h (kävelyllä ja parilla stopilla)
Perjantai: Työmatkapyöräilyt 20 km, 50 min x 2.
Lauantai: Retkeily 3 h. Fysioterapeutin core- ja liikkuvuustreeni sekä venyttely 1 h. 
Sunnuntai: Juoksu 14 km, 1 h 45 min. 


Lähetä kommentti

Instagram

Luontoloinen. Theme by BD.