Life

Yhteistyössä Life luontais- ja hyvinvointituotteet.
Sain Takomorunnersin kautta testiin Life -tuotteita. Life on hyvinvoinnin erikoisliike joka tarjoaa luontaistuotteita ja luonnonkosmetiikkaa. Myymälöitä löytyy lähes 450. Lifellä on samalla nimellä kulkeva oma tuotesarja joka käsittää sekä kosmetiikkaa että ravinteita. Life tuotesarja pyrkimyksenä on ylläpitää hyvinvointia ja ennalta ehkäistä vaivoja ja sairauksia.

Joskus tuntuu hankalalta miettiä mitä kaikkea sitä pitäisi syödä että saa kaikki tarpeelliset mikrot ja makrot ravinnosta. Olen tähän saakka syönyt talvisaikaan päivässä 50-100 µg D-vitamiinia, vaihtelevan määrän omegaa ja magnesiumia ja aina kun olen muistanut niin B12-vitamiinia (jota muuten pitäisi ottaa purkista säännöllisesti näin kasvissyöjänä). Lautasmalli on pääosin kunnossa ja syön paljon kasviksia, sopivasti proteiinia ja hiilareita. Rasvoja käytän pääosin pähkinöiden ja siemenien muodossa.

Urheilu kuluttaa kropan varastoja, joten monipuolinen ruokavalio on tärkeässä osassa terveyden ja kehityksen ylläpitämisessä. Kaikkea ei voi saada ravinnosta (kuten minulla B12-vitsku) joten vitamiinipurkilla on pakko käydä. Magnesium vaikuttaa kehossa monella tavalla ja on hyväksi sydämelle ja lihaksistolle. D-vitamiini on suomalaiselel tärkeä lisäaine erityisesti talvella. Kalajöljy taasen tekee hyvää mm. aivoille, verisuonille ja sydämelle. Peskovegaanina syön kyllä kalaa mutta melko harvoin. Maitohappobakteerien suhteen olen ollut melko laiska ja testailen nyt miten ne vaikuttavat melko herkkään ja erityisesti pidemmistä lenkeistä ärtyvään vatsaani.

Olen erityisen innoissani Lifen MultiSport -vitamiinista joka sisältää 12 eri vitamiinia ja 8 kivennäisainetta. Jätän tämän testin ajaksi D-vitamiinin ottamisen pois, sillä rasvaliukoisena vitamiinina siinä on mahdollisuus yliannostukseen ja kesäkaudella en kaipaa niin paljon D-vitamiinia mitä talvella.

Haluan käyttää mahdollisimman puhtaita ja vähän prosessoituja tuotteita. Ruuassa valitsen mieluiten lähituotetun luomun mikäli sitä on tarjolla. Myös vitamiineissa ja kosmetiikassa haluan suosia mahdollisimman luonnonmukaista ja vähän ympäristöä kuluttavaa vaihtoehtoa. Lifelta testaan parhaillani alla olevia tuotteita:
"Life MultiSport on erityisesti paljon liikkuvalle tarkoitettu monivitamiini, jossa on erityisen suuret annokset kaikkia energia-aineenvaihduntaan osallistuvia B-ryhmän vitamiineja (B1, B2, B5, B6 ja B12) sekä C-vitamiinia, seleeniä ja sinkkiä, jotka paitsi suojaavat soluja hapetusstressiltä, myös edistävät immuunijärjestelmän pysymistä normaalina. Paljon liikkuva tarvitsee enemmän energiaa, jonka valmistamiseen elimistö tarvitsee mm. B-ryhmän vitamiineja; vesiliukoisten C- ja B-vitamiinien tarve myös lisääntyy kun nestekierto on runsasta. Myös muut, joilla B-ryhmän vitamiinien tarve on lisääntynyt, voivat hyötyä Life MultiSportista.

Kaikissa Lifen monivitamiineissa on käytetty pääasiallisena B-vitamiinien lähteenä luonnollista guavauutetta. Niiden sisältämä C-vitamiini on valmistettu luonnollisella kaksoisfermentaatiomenetelmällä, ja mineraaleissa on käytetty hyvin imeytyviä orgaanisia yhdisteitä. Jokainen monivitamiini sisältää 12 eri vitamiinia ja 8 kivennäisainetta, sekä kasviuutteita joiden luonnolliset tehoaineet mm. tukevat vitamiinien imeytymistä."

Life MultiSport päiväannos (1 kapseli) sisältää:

Beetakaroteeni 1,6 mg
 - vastaa A-vitamiinia RE 750 µg (94 %*)
B1-vitamiini 5,5 mg (500 %*)
B2-vitamiini 7 mg (500 %*)
B3-vitamiini 16 mg (100 %*)
B5-vitamiini 30 mg (500 %*)
B6-vitamiini 7 mg (500 %*)
B12-vitamiini 25 µg (1000 %*)
Biotiini 50 µg (100 %*)
Foolihappo 200 µg (100 %*)
C-vitamiini 200 mg (250 %*)
D-vitamiini 20 µg (200 %*)
E-vitamiini 15mg (125 %*)
Jodi 75 µg (50 %*)
Rauta 14 mg (100 %*)
Kupari 1000 µg (100 %*)
Kromi 80 µg (200 %*)
Mangaani 2 mg (100 %*)
Molybdeeni 50 µg (100 %*)
Seleeni 110 µg (200 %*)
Sinkki 15 mg (150 %*)

*Päivän saantisuosituksesta. 


"Life Probiootin maitohappobakteerikannat ovat tutkitusti mahahappoja ja sappisuoloja kestäviä kantoja, jotka pystyvät kulkeutumaan suolistoon ja elämään siellä. Valmisteessa on seitsemän ihmisperäistä maitohappobakteerikantaa ja 5 miljardia bakteeria/kapseli. Kapselin kuori on kasviperäinen (selluloosa) eikä tuotteessa ole käytetty mitään maidosta peräisin olevia aineita (myös bakteerien kasvualustat ovat maidottomia). "
"Omega-3-rasvahapot ovat tärkeitä mm. aivoille, sydämelle ja verisuonille. DHA edistää aivotoiminnan ja näön pysymistä normaalina, ja EPA ja DHA yhdessä edistävät sydämen normaalia toimintaa, mistä hyötyy koko verenkiertoelimistö. Life Omega 3 70% on erittäin hyvin tiivistetty ja stabiili luonnollisessa muodossa oleva vahva kalaöljy. Puremax™ -valmistusmenetelmä takaa parhaan mahdollisen laadun ja puhtauden. Raaka-aine on eettisesti ja ekologisesti puhtaalla tavalla tuotettu.""Life D-vitamiini 100 µg on vahva ja hyvin imeytyvä D3-vitamiinivalmiste. D-vitamiinilla on lukuisia suotuisia vaikutuksia elimistössä; se mm. edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä ja hyödyntämistä edesauttaen täten luuston pysymistä normaalina. D-vitamiinilla on suotuisa vaikutus myös normaalille vastustuskyvylle. Pohjoisissa olosuhteissa D-vitamiinia on vaikea saada auringosta etenkin talvisin, ja nykyään viranomaiset suosittelevatkin lähes kaikille D-vitamiinilisää."


Ihan muutaman päivän testikokemuksena on pakko todeta että vitsi miten ihana tuote! Tuoksu on todella mieto ja luonnollinen ja kainalot tuntuvat raikkailta ja kuivilta. "Life Deodorant Citrus on ihosta huolehtiva deodorantti herkälle iholle. Siinä on runsaasti kosteuttavaa aloe veraa ja kookosöljyä. Tuoksuna virkistävä sitrus."


Saat nyt alennuksen koodilla takomosini10 Lifen verkkokaupasta! Tarjous on voimassa 7.5 kello 23:59 saakka! 

Lähetä kommentti

Instagram

Luontoloinen. Theme by BD.