Hämärähommia ja hiljaiseloa

On taas ollut pitkä tauko blogin päivittämisessä. Syitä on monenlaisia, mutta suurimpana lienee nämä synkeät säät ja liukkahat kelit, jotka ovat päässeet myös luontoloisen nahan alle. Mieltä kivistää ulkoilun ja retkeilyn vähyys, ja se ettei pääse perinteiselle kaamosvaellukselle. Huolimatta siitä, että keväällä on tiedossa Ankarat avotunturit -sarjan Kebnen reissu, joka antaa pääsylipun mahdollisesti jo vuoden 2016 Huippuvuorten reissulle! Tuonne harmauteen tihrustellessa on hankala päästä innostuneeseen tunnelmaan ja ajatuskin sauvoista ja vetorenkaista saa irvistyksen naamalle. Äh! 

Mutta pohjakosketukset on tarkoitettu sitä varten, että sieltä pääsee taas uuteen villiin nousuun. Ei sitä tiedä mitä seikkailuja vielä saa kehiteltyä, vaikka lomat onkin tiukilla! Aina sitä viikonlopun saa napattua sieltä ja muutaman yltsävapaan tuolta ja matkapäiviä on kasassa jo monta. Monesti kun pääsee suunnittelun makuun alkaa puutunut pää jo hyrrätä mukavasti, ja into vain kasvaa. Jos sitä illalla vaikka rengastakin liikuttelisi, ettei pääse sammaloitumaan! Tsemppiä kaikille kanssaliikkujille! 

Reipas kävelylenkki valikoidussa seurassa on paras lääke mielen synkkyyteen, oli keli mitä hyvänsä.
Ps. Apua mitä osalle minun kuvistani on tapahtunut, kun eivät näy? Ne on linkitetty facebookin kautta tähän.


Seuraa Instagramissa/Facebookissa

2 kommenttia :

  1. Oletko muuttanut fb:n asetuksia kuvien näkymisen suhteen? Entä näkeekö sinun fb-kaverisi kuvat, jos ovat samaan aikaan samalla selaimella kirjautuneena faceen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole ja ei näe. :/ Kaikki blogiin liitetyt kuvat on julkisia, mutta luultavasti facebookissa on tapahtunut joku muutos kun ei näy. Olen ehtinyt jotain kuvia ladata koneelta mutta valitettavasti osa on vielä rikki.

      Poista