Kelipohdintaa

Katson ikkunasta ulos kaksijakoisin mielin. Liukkaus ei haittaa juoksuharrastusta kun lyö nastakengät jalkaan, mutta valjakolla tuonne ei ole asiaa. Tässä alkaa olla reilu kuukausi reissuun, ja koirat seisoo toista viikkoa tarhoissa. Tällä viikolla ei ole oikein uskaltanut päästää pihallekaan juoksemaan kun on niin liukasta eikä noilla reikäpäillä ole mitään itsesuojeluvaistoa. Ei kiva, ei. Olisikin se mökki pohjoisessa jonne paeta näitä kurjia ilmoja.

Ei nyt suoranaisesti masenna vielä mutta ei nauratakaan. Näillä asteilla ei ole helppoa olla valjakkoharrastaja. Pitää toivoa että muutaman todella huonon talven jälkeen olisi tulossa jotain parempaa.

Tai palkkaisiko joku maisemasuunnittelijan vaikkapa Kilpisjärvelle? Tosin ne maisemat eivät enää paljoa suunnittelua kaipaa. :)


Menneenä viikonloppuna kävin pikareissun Helsingissä kannustamassa Saara Aaltoa UMK:n finaaliin, josta valitaan Suomen seuraava euroviisuedustaja. Oli hirmu hauska kokemus osallistua liveohjelman tekoon ja vaikka euroviisut ei oikeasti edusta meikän musiikkimakua niin on niitä tullut useasti seurattua kaveriporukalla. On saatettu joskus pelata eurovision -juomapeliäkin mutta nyt ollaan tietenkin niin aikuisia että siihen ei lähdettäisi. ;)


Blogiin ei ole tullut mitään innostavaa kerrottavaa kun päivät käy töissä ja iltaisin otsalampun valossa rapistelee jäisiä teitä nastat jalassa. Muutaman kerran on tullut käytyä salilla nyt flunssasta tervehtymisen jälkeen ja juoksu tuntuu tosi kivalta kun on pari viikkoa kärsivällisesti hoivannut tuulennokkaa. Urheilujen suhteen onkin kaikin puolin tosi energinen ja motivoitunut olo. 

Ehkä nyt pitääkin keskittyä vain hyvän fiiliksen hakemiseen liikunnoista ja toivoa että kelit paranee koiria ajatellen. Mites muut kokee tällaisen talven? Onko kiva kun kevät tuntuu tulevan aina vain aiemmin, vai pitäisikö meillä olla kunnolliset neljä vuodenaikaa? 

4 kommenttia :

 1. Vau mikä kuva Kilpisjärveltä!! <3 Mua harmittaa tää "talvi". Mä tykkäisin et olis kunnolla lunta ja pakkasta. Tää loska ja miinus-plus -vaihtelu ei oo kivaa... eli neljä vuoden aikaa takaisin, kiitos :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Tuli hirveä lapinkaipuu kun katseli noita vaelluskuvia. Olen kyllä ihan samaa mieltä. Kyllä sitä kesääkin odottaa ja siinä on ne omat ihanat juttunsa, mutta kyllä me tarvitaan se kunnollinen talvikin. En ole käynyt kertaakaan hiihtämässä! :O

   Poista
 2. Kyllä vain neljä vuodenaikaa, Kiitos!!:) Täällä oli hetkisen sellainen ihana talvi. Muutenkin tämmöinen kostea, harmaa, kylmyys ei houkuttele. Vielä ei ole kuitenkaan kevään aika, joten tulkoon meille vielä talvi:)

  Toivotaan mukavampia kelejä, jotta tekin pääset koko poppoon kanssa reenailemaan!:) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Pitäiskö tähän väliin heittää joku lumitanssi? Nyt näyttää jo vähän paremmalta kun päivän on tupruttanut lunta ja yöksi lupaavat pakastumaan. Ehkä tässä saa koirat liikkelle viikonloppuna. :) Itsellä on vielä pitkis maastopitksis juoksematta tälle viikkoa joten hyvää vastusta tiedossa jos sataa lisää uutta lunta. :)

   Poista