Challenge me!

"Hei Maria, lähettäiskö..?"
"Joo!!! Ilmo vaan menemään!!!"

...mihin me ollaan taas lähdetty mukaan? 

Kaikki lähti tuttavan facebookissa jakamasta videosta. Siinä ihmiset juoksee tuskissaan Levin rinteitä ylös, kahlaa mudassa, kantaa isoja tukkeja hyppien samalla mättäältä toiselle, ui iso tukki kainalossa, kantaa kiviä mudassa. You name it! Se hetki kun näin ne traktorinrenkaat oli viimeinen niitti päätökselle. Tuonne on pakko päästä mukaan! Onneksi minulla on se luottokaveri joka lähtee mukaan kaikkiin aivoituksiin mitkä liittyvät kehon tai mielen rääkkäämiseen. Eli treenintäyteinen kesä(kin) tulossa jos tuosta meinataan selvitä. 

Eli hyvät naiset ja herrat. Meidät voi bongata Arctic Challenge 2016 -tapahtumasta Levillä 23.7 joukkuenimellä "Challenge me!". 

Kisaan pääsee vielä muuten ilmoittautumaan. Lähettäiskö...? ;)4 kommenttia :

 1. No hei ihan huippu juttu! :) Just tuollaiset tempaukset on parhaita... onneks sultakin löytyy se "luottokaveri" näihin juttuihin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä "luottokaverit" on kyllä kultaakin arvokkaampia. :) Toivotaan että itse tapahtumassa olen vielä sitä mieltä että tämä oli hyvä idea... :D Onneksi tuo on varsin vapaamuotoinen ja ilman ajanottoa.

   Poista
 2. Hahaa, samaa voisin sanoa kuin Hannakin. Tämmöset on ihan parhaita!! :) Ps. Me voidaan sit toisiamme ajatuksissa tsempata, kun just tuona päivänä ollaan swimrunia vetämässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, pidetääs mielessä! :P Kävin viime kesänä kokeilemassa Extreme runia ja tykkäsin siitäkin kovasti. Toivon vain että tuolla Arctic challengessa rymyttäisiin vähän enemmän. :)

   Poista