ÄrSykkeitä ja elämää

Lanseerasin eilen uuden termin: ÄrSyke.

Parin viime viikon aikana fiilikset on menneet vähän laidasta laitaan. Meidän piti lähteä ystävän kanssa Leville kisaamaan Arctic Challenge -estejuoksutapahtumaan mutta flunssaoireet muuttivat suunnitelmia ja päädyttiin jäämään kotiin. Kävin otattamassa vähän verikokeita ja nieluviljelyssä, sillä olen vähän epäillyt etten ole parantunut kunnolla kesäkuun megaflunssasta ja infernaalisesta kurkkukivusta. Kurkku oli taas vähän kipeänä ja imusolmukkeet turposi kaulalla palloiksi mitä minulle ei käy koskaan. Sykkeet on olleet kesäkuusta saakka lenkeillä 10-15 lyöntiä korkeammat mitä aiemmin. Tosi outoa. Onneksi oireet alkavat taas helpottaa, mutta elokuun lopun täysmaraton lähestyy uhkaavasti eikä Vaarojen 43 km:ä ole kaukana sekään.

Mutta oirekuvausten loppukaneettina todettakoot että urheilut on jääneet melko nollaan ja emäntä on mielentilaltaan sen mukainen. Vitsi kun tuolla liikunnalla onkin suuri vaikutus mielialaan!


Välistä jäi myös Tampere Countryside Maraton jonne olin lähdössä bloggaajayhteistyössä sekä Takomon edustajana. Onneksi meidän jengistä moni muu pääsi paikalle ja kaikki kehuivat tapahtumaa hienosti järjestetyksi, mukavan rankaksi topografialtaan ja maisemaltaan ihanan idylliseksi. Toivon että pääsisin osallistumaan ensi vuonna!

Huippua kun uusia juoksutapahtumia tuntuu ilmaantuvan kuin sieniä sateella. Esimerkiksi Loppi Extreme järjestetään 13.8 Lopella ensimmäistä kertaa matkoilla 7,5 km ja puolimaraton. Kannattaa käydä kurkkaamassa! Lähtisin itsekin mikäli en olisi Ruåttin mailla haikkaamassa. ;)


Onneksi elämä ei ole ollut ihan harmaata vaan on tullut tehtyä kaikkea muuta mukavaa. Viikonloppuna tuli katseltua leffaa naisporukalla (Magic Mike XXL, huhhuh), remontoitua ja syötyä hyvin. Kävin myös pari kevyttä lenkkiä joista toinen oli melkoinen mutarymistys.


Tuli myös tehtyä "pieniä" hankintoja treenienergian suhteen. ;) Muita jotka liputtavat tuon IsoGel -"mehugeelien" nimeen? En ole vielä kertaakaan löytänyt sitä kyllästymispistettä näiden kanssa, ja Karhunkierroksella tuli otettua eräskin geeli reilun kuuden tunnin suorituksen aikana. Ainakin omalle kropalle passaa tosi hyvin ja energiat pysyy kohdillaan. Ulkomailta kun tilaa pysyy hintakin kohtuullisena.


Mites muiden kesätreenit sujuu? Onko hellekelin juoksu ihanaa vai kaipaako joku muukin pakkasia? :P 


Seuraa Instagramissa/Facebookissa

3 kommenttia :

 1. Harmi tosiaan tuo sairastelu. Olispa ollut kiva nähdä sut Tampereella, mutta minkäs sairastumiselle mahtaa. Toivottavasti jatkossa saat urheilla hyvävoimaisena.

  Helle ei oo ehkä ihan paras juoksukeli, mutta en sentään pakkasia odottele.. mutta voin myöntää että odotan niitä ihania kirpsakoita syksyisiä aamuja ja syksyn ihanuutta. Mun mielestä juoksu on ehdottomasti kaikkein parhainta juoksuaikaa ja se alkaa kohta pian.. Joinakin aamuna ilmassa onkin jo ollut syksyn tuntua. :) Ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..ohops -- siis *syksy on parhainta juoksuaikaa.

   Poista
  2. Toivottavasti treffattaisiin jossain toisessa juoksutapahtumassa! Tulee nyt kyllä kierrettyä niitä suht paljon mutta ensi vuonna varmasti vielä enemmän kun saa vähän priorisoitua niitä kalenteriin. Ja kunhan pysyisi kunnossa että pääsisi niihin.

   Voi syksy! <3 Se on kyllä parasta vuodenaikaa heti talven jälkeen. :D

   Poista