Calazolta on ilmestynyt huikean hieno opas joka tutustuttaa aivan perinpohjaisesti ja maanläheisellä tavalla ruokien kuivaamiseen. Opas sopii sekä retkeilijöille että muuten vain kuivaamisesta kiinnostuneille ja sisältää paljon hyviä ja informaatiivisia kuvia. Erityisesti pidin infolaatikosta jossa kerrotaan aina ruuan jatkosäilytys ja käyttötavat. Oppaassa käsitellään kategorioittain proteiinit, kasvikset, hiilarit jne eli perusteellinen tietopaketti luvassa.
Opasta voi ostaa edullisesti esim. Varuste.net :stä
Sain kunnian vierailla kirjassa yhtenä haastateltavista, ja vastailen jatkossakin oikein mielelläni kaikkiin kysymyksiin joita tulee mieleen kuivaamiseen liittyen. Sanoisin että jahka tälle tielle lähtee ei kovin heppoisin perustein tule otettua prosessoitua muonaa mukaan retkille (vaikka niilläkin on paikkansa). Että eiku vaan rohkeasti testailemaan! :)
Seuraa Instagramissa/Facebookissa
Hei,
VastaaPoistakirja kiinnostaa kovasti, joten täytyy laittaa tilaukseen.
Kiitos kivasta blogista, jonka löysin sattumalta pari päivää sitten. Mielenkiitoisia juttuja, hyviä kuvia - jatka samaan malliin.
Kiitos ihanasta palautteesta! Kyllä pisti hymyilyttämään. :) Oikein hauskaa viikonloppua!
Poista