Lottovoiton veroinen


Viime keväästä odotettu hetki oli viimein koittanut. Lokakuun 4. päivänä kello näytti 17:50 ja meillä oli käytettävissä kaksi tietokonetta ja vikkelät sormet. Tuijotimme näyttöä intensiivisesti ja päivitimme sivua. 17:55... 57... 59... 18:00! Ihan kellonlyömällä ei tapahtunut mitään, mutta pian yläkulmaan ilmestyi ilmoittautumisnappi! Nopea klikkaus ja sivu lataa... ja lataa... Tomi pääsi jo kirjoittamaan tietojaan kun minä tuskailin pyörivän ympyrän kanssa. No nyt! Salamannopea kirjoitus ja hurjaa klikkailua. Verkkopankkiin, maksu sisälle ja sitten peukut pystyyn... Ja tadaa! NUTS Karhunkierroksen 53 km ilmoittautuminen hyväksytty ja sähköpostiin kilahti tervetuloviesti. 

Meidän ensimmäinen ultramatka odottaa aikalailla tasan puolen vuoden päässä. Viime kevään 32 km matkan vaikeudet on jo aikoja sitten unohdettu ja Vaarojen maratonin tuskaisat hetket jäivät kokematta, joten odotetaan naiiveina ja intopiukeina toukokuun koitosta. Hieno vuosi taas tuloillaan!


Mihin sitä on taas jouduttu?Seuraa Instagramissa/Facebookissa

6 kommenttia :

 1. Jee!!! Mahtavaa, kun tekin saitte paikat viiskolmoselta. Tässä just mielessäni totesin, että mihin hittoon tää vuosi on oikeen hujahtanut? Tuntuu kuin just olis laittanut ilmoa sisään siihen tämän vuoden kisaan ja nyt ollaan taas tässä pisteessä uudelleen :D Puol vuotta menee sekunnissa, joten paree lähteä lenkille! Mahtavia treenejä teille. Toivottavasti ehditään näkemään Karhunkierroksella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes hienoa! Pitäisi vissiin järjestää joku bloggaajatapaaminen kun alkaa olla sen verta virtuaalituttuja paikalla. :P Ei muuta kuin tsemppiä treeniin!

   Poista
  2. Hei toi oliskin hyvä idea! Ehdottomasti joku miittinki kehiin! :)

   Poista
  3. Ei muutaku kehittelemään. :) Meillä on hotellihuone varattu Rukahovista pe-su.

   Poista
 2. Miten multa onkin mennyt täysin ohi, että olet menossa Karhunkierrokselle juoksemaan? Me ei saatu miehen kanssa paikkaa mutta sitäkin huikeempana ideana päätettiin hakea turvajuoksijan paikkaa joten tällä kertaa ei lähdetäkään kisaaman vaan auttamaan.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sattui käymään niin hyvä tuuri. :) Harmi ettei teille irronnut paikkoja, mutta kuulostaa tosi hyvältä suunnitelmalta tuokin! Ja varmasti keväällä niitä peruutuspaikkoja ilmaantuu..

   Poista