Kauneudenhoitohaaste


Bongasin blogimaailmasta tällaisen haasteen, ja koska olen aikonut muutenkin kirjoittaa näistä kauneusasioista niin päätin vastata siihen. Nyt varmasti moni miettii että o'ou, mitä ihmettä. Kauneusvinkkejä liikuntablogissa? Tai toisaalta: Mitä toi nyt tietää kauneudenhoidosta? Mutta odottakaas hetki niin perustelen!

Kun päivään kuuluu tunti työmatkoja, 8,5 tuntia töitä, 2 tuntia liikuntaa, koirien lenkitystä ja hoitoa, kokkaamista, siivoamista jne. niin jokainen voi laskea että montakos minuuttia tuosta jää itsensä huoltamiselle ja laittautumiselle. Alan olla nopeuslaittautumisen ja pikkujutuissa oikaisun ammattilainen. Jos jossain pystyy tekemään helpommin ja säästämään aikaa niin kokeilen sitä ennakkoluulotta.



En halua olla laittautuneen näköinen mutta siistin asiallinen kyllä.  Ulkonäöllä ei ole suurta roolia arjessa, mutta pieni fiksaus on joskus tarpeen. Salille on ihan turha lähteä pakkelit naamassa.


1. Varhaisin meikkimuistosi?

Olen saanut pienestä saakka eräältä sukulaiseltani valtavat vuoret huulipunia, luomivärejä ja muita turhamaisen tytöntyllerön unelmatuotteita. Niitä sitten piti töhriä naamaan ja näyttää tosi tyylikkäältä. Ne olivat kyllä melkoinen aarreaitta sen ikäiselle. 


2. Mitä meikkejä käsilaukustasi löytyy?

BareMineralsin Bareskin mineraalimeikkivoide ja sivellin, Bareskin puuteri, ikivanha Lumenen kulmakynä, Dermosilin ruskea rajauskynä, Cienin vedenkestävä mascara, Lumenen peitevoide ja Lumenen huulipuna. Päivittäin käytän näistä meikkivoidetta, peitevoidetta silmänalusille ja pikkunäppyihin, kulmakynää sekä huulipunaa. Ripsarit ja rajauskynät ovat harvemmassa käytössä.




3. Lempituoksusi?

Sateinen metsä. :) Ihan rehellisesti kun sanotaan niin en pidä yhtään hajuvesistä ja keinotekoisista hajusteista. Ostan mahdollisimman hajutonta kosmetiikkaa ja sama linja jatkuu pyykinpesuaineissa ja muualla arjessa. 


4. Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?


 Kauneudenhoitotuotteissakaan ei tarvitse välttämättä panostaa niihin kalleimpiin merkkeihin (eikös se Lidlin naamarasva voittanut testitkin). Minun luottotrio olkaas hyvät:




Kolmen kova kopla: kookosöljy, kahvi ja oliiviöljy. Kookosöljy sopii laitettavaksi päälaelta tukkaan ja oliiviöljystä saa lämpimän veden kanssa ihanan jalkakylvyn (tai käsikylvyn jos oikein hienostelee).

Juoksijan on melkein pakko huomioida myös jalkapohjien huolto. Body shopin hamppuvoide on muuten ihan ykkönen jalkapohjien kosteuttaja.

Kookosöljyä ja käytettyjä (huom. ei siis ei suoraan pussista) kahvinporoja voi sekoittaa ihanaksi vartalonkuorintatahnaksi. Sen jälkeen ei tarvitse edes rasvata ja tuoksuu taivaalliselta! 


5. Uusin kosmetiikkalöytösi?

Madaran ihonhoitotuotteet joita alkaa olla jo ihan hyvä arsenaali. Aloitin Karkkipäivän Sannin suosituksesta Madaran Detox -mutanaamiolla ja laajensin siitä SOS -syväkosteuttavaan naamioon, AHA-happokuorintaan, kosteusvoiteeseen, tehoseerumiin ja silmänympärysvoiteeseen.





6. Ikimuistoisin virheostoksesi?

Nyt ei kyllä tule mieleen mitään muita kuin loppuvuodesta ostamani YSL:n huulipuna (ovh. jotain 40 €) joka oli väriltään erittäin tumma luumu. Myyjä puhui minut ostamaan kyseisen huulipunan ja kotiin päästyäni päätin palauttaa sen koska en ikinä tulisi käyttämään sitä. 


7. Meikkivoiteella vai ilman?

Kyllä sanoisin että meikkivoiteella. Olen käyttänyt pitkään Cliniquen BB- ja CC-voiteita, mutta nyt käytössä on BareMineralsin mineraalimeikkivoide. Se on ohut ja vetinen eikä liian luonnottoman näköinen. Lisäbonuksena se on tosi nopeasti ja siististi levitettävissä isolla siveltimellä.


 8. Eyeliner vai kynä?

Nykyisin käytän mieluummin kynää kuin eyelineria. Miellän sen kuuluvaksi liikaa villeihin teiniaikoihini. 


9. Tuote, jota ilman et tulisi toimeen?


Misellivesi. Vettä vaan vanulappuun ja naama on puhdistetty sekunneissa, ja ihoa ei kiristä samalla lailla kuin vedellä huuhdellessa. Misellivedellä kasteltuja vanulappuja on helppo myös kuljettaa mukana minigrip-pussissa. Nyt käytössä on Lumenen Lähde. 



10. Tuote, jota haluaisit kokeilla?


Lumenella on tullut uusi Misellivesisarja ja haluaisin päästä testaamaan niitä. Muiden kokemukset on ainakin olleet lupaavia. Pitäisi vain ensin saada tuo edellinen kasvovesi käytettyä. 





Kaikesta huolimatta tässä on ehdottomasti suosikkiluukkini!

Löytyykö muita käteviä kauneusvinkkejä joilla nopeuttaa arkea, säästää tai hemmotella itseänsä? Haastan sinut myös vastaamaan tähän haasteeseen! 


4 kommenttia

  1. Mä oon aina ollut äärimmäisen laiska meikkaamaan ja muutenkin huolehtimaan ulkonäöstä. Välillä on töissä semmonen olo, että oiskohan sittenkin pitänyt aamulla kattoa peiliin :D Mut oon pikkuhiljaa opetellut, sillä kyllähän siitä itellekin tulee freesimpi olo, kun vähän kiinnittää huomiota ulkonäköönsä. Löysin jokin aika sitten Everyday Mineralsin mineraalimeikkipohjan ja rakastuin heti. Ihanan helppoa ja näyttää luonnolliselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin niin allekirjoittaa tuon tekstisi. Ja mineraalimeikit on kyllä ihmeellisen hyviä. Kauan kesti että uskalsin lähteä kokeilemaan ja taidan pysyä tällä tiellä. :) Onko tuo jauhemainen vai voidemainen meikkipohja?

      Poista
  2. Haha, hauska löytää tämä haaste yllättäen jostain muustakin luontoblogista (kuin omastani siis). Blogisi vaikuttaa tosi hauskalta ja monipuoliselta - en tiedä, miksen ole aiemmin eksynyt lukemaan. :D

    VastaaPoista

Instagram

Luontoloinen. Theme by BD.