Samas-korut

Yhteistyössä

Uskotteko te voimaeläimiin? 

Karhu on aina edustanut minulle sellaista lempeää, rauhallista ja itsevarmaa luontoa. Karhun suuri ja levä pää, lempeät silmät, söpöt pyöreät korvat ja väkivahva vartalo herättävät samalla sympatiaa ja kunnioitusta. Karhu vierailee säännöllisesti unissani - mitähän se mahtaa kertoa? 

Voin joskus kuvitella kotimetsissä kulkiessani kuinka meidän lähinaapuri; tummaturkkinen suuri uroskarhu katselee metsän pimennosta. Karhu ei herätä minussa pelkoa, vain ihmetystä upeaa luontoa kohtaan. Karhun ei tarvitse pelätä mitään, mutta sillä ei myöskään ole tarvetta mahtailla olemuksellaan. 
Samaskorun Karhu-kaulakoru herätti huomioni. Kaunis graafinen ja herkkä muotoilu yhdistyy vahvaan aiheeseen.  Koru on valmistettu savutammesta, ja korua on saatavilla myös vaalean koivun värisenä ja mustana akryylista tehtynä. Karhun muoto on leikattu laserilla. 
Ristisuinen jänis pomppii kaikkialla ja jättää helposti tunnistettavat jäljet hankeen. Ne risteilevät pitkin metsiä ja lymyilevät piiloissaan peläten vähän kaikkea. Ja syystäkin, sillä onhan Suomen luonnossa monta joille maistuu jänispaisti. 

Samas-korun söpöt Jänis-korvakorut kiinnittyvät lukkoon toisesta korvasta. Niissäkin minua miellytti eniten tumma savutammi. Puu tuntuu laadukkaalta ja kevyeltä käsitellä, mutta ei kuitenkaan liian hennolta ja herkästi rikkoutuvalta. Kahvin ystävä ei voinut vastustaa herkullisia Kahvi mustana -korvakoruja. Jospa näillä pärjäisi töissä ne aamun ensimmäiset tunnit ennen kahvitaukoa? Korut ovat juuri sopivan kokoiset, ja tuntuvat kevyeltä korvissa.Kannattaa käydä tutustumassa Samas-korun valikoimiin heidän Internet-sivuillaan. Korut ovat varsin edullisia ja heillä näyttäisi olevan paljon alennuskamppiksia. Korut on valmistettu Suomessa Samaskorun pajalla Joensuussa.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti