Takomorunnersin juoksukaverikirja

Kuka olet: Sini-Marja eli Sini

Missä päin vaikutat: Kokkolassa

Mitä teet työksesi: Olen suunnitteluhortonomi, eli suunnittelen viheralueita, leikkipaikkoja, liikunta-alueita, koulujen pihoja jne


Mitä harrastat: Päälajini on juoksu jonka lisäksi harrastan retkeilyä ja vaeltamista, kuntosalia, pyöräilyä, koiravaljakkoajoa, blogin kirjoittamista sekä miljoonaa muuta lajia


Lempiruokasi: Sushi ja meksikolainen ruoka

 

Mitkä on lempilajisi: Kyllä se on juoksu, erityisesti polkujuoksu

Minkä merkkinen juoksukenkä olisit: Feet :) 


Kerro lempparikisasi jos sellaisia on: Tässä on niin monta vaihtoehtoa! Rakkaissa maisemissa järjestetty Salamajärvi Trailrun lienee sellainen.. Se on pieni ja intiimi polkujuoksukisa jonka järjestelyt toimivat tosi hyvin ja tunnelma on jotenkin ihana. 


Mikä on paras juoksutuloksesi: Jos matkallisesti mietitään niin NUTS Karhunkierros 32 km. Puolikkaalla paras aika tähän mennessä 2:04. 


Mikä on mieleenpainunein liikuntahetkesi: Kyllä se oli NUTS Karhunkierroksen 32 km:n matkan maaliintulo käsi kädessä meidän juoksuporukan kanssa. Ai että! 


Mitkä ovat vahvuutesi liikkujana: Olen kestävä ja sinnikäs enkä kovin helposti vaivu synkkyyteen (paitsi rakkaan mieheni seurassa kun hänelle kehtaa kiukutella, pusss). Koitan aina ajatella että olisin se porukan tsemppari ja hyvän mielen levittäjä. Olen myös melko hyvä tunkkaamaan ylämäkiä ilman rinkkaa ja rinkan kera! 


Entä heikkoutesi: Inhoan lujaa juoksemista joten se on varmasti heikkouteni. Intervallit ja vedot, voi yök. Tässä asiassa on kyllä paljon parannettavaa. Toisaalta kun niistä on selvitty voittajana on fiilis kahta parempi. Olen myös pikkaisen perfektionisti ja tykkään arvostella itseäni liiankin kovalla kädellä.


Jos saisit lisätunteja vuorokauteen: Tekisin enemmän kehonhuoltoa. Ulkoilisin lähimetsässä koirien kanssa ihan rauhassa. Saunoisin pihasaunassa joka ilta ja pyörisin lumihangessa. Sytyttäisin takkaan tulen ja lukisin kirjaa koirat kainalossa. Viettäisin enemmän aikaa ystävien kanssa. Kirjottaisin enemmän ja parempia blogipostauksia. :D 


Mitä haaveita sinulla on juoksun suhteen: Haluaisin juosta ultramatkoja, sillä uskon että siellä lepää minun vahvuuteni. Haluaisin myös juosta ulkomailla ja kokeilla jotain vuoristokisoja. 

 

Missä maassa haluaisit juosta: Islannissa nyt alkuun. Jossain viileässä kiitos. 
 

Keksi itsellesi supersankarinimi seuraavaa juoksukisaa varten: Batman on batman koska pelkää lepakoita, niin minä varmaan sitten olen Flying Antwoman (juu'u, ihan kaikki muut ökkömönkiäiset menee mutta lapsuuden traumoihin vedoten pelkään muurahaisia. Erityisesti kun ne lentää. Hrrrh).


Haastan sinut vastaamaan! :)Jaa Takomorunnersin juoksukaverikirjaa eteenpäin! Ei kommentteja :

Lähetä kommentti