Lähekkö kahaville?

Ompa mukava nähdä! Maistuisiko pannukahavi? Tuleeko maitoa? Pannukahviin sitä ei ole pakko lorauttaa, mutta tavallinen suodatinkahvi kyllä maistuu paljon paremmalta maidon kanssa. Töissä tulee kyllä juotua ihan mustaa kahvia kun en "jaksa" tuoda maitoa mukanani. Ehkä se jotenkin virkistääkin paremmin kun maistuu pahalta? 

Muutamissa seuraamissani blogeissa on kiertänyt tällainen kahvihaaste, jonka muistelisin aloittaneen Candy on the run - blogin pitäjän. Haasteeseen on vastannut ainakin Juoksuaskeleet ja Sporttaillaan, ja nyt minäkin ajattelin istahtaa "kahvipöytään" ja kertoilla vähän kuulumisia. 


Jos nyt oltaisiin kahvilla niin kertoisin, että olen taas täynnä energiaa. Tosin viime viikon loppupuoli oli sellaista haipakkaa että eilen illalla kaaduin puoli yhdeksältä sänkyyn aivan superuupuneena. Mutta tyytyväisenä sellaisena. Saatiin lauantaina tehtyä uusi koirankoppi Eaglen ja Egilin (iskä ja poika, urpo ja turbo) tarhaan, ja vähän muutakin tuli hommailtua josta saatan kertoa lisää myöhemmin. Sunnuntaina kävin hakemassa lisää puutavaraa ja kunnostin vanhoja koirankoppeja samalla kun Mr. Luontoloinen pisti purkukuntoista palasiksi. Siinä se päivä sitten menikin kun käväisi vielä reissun vanhemmilla. Ja Saara Aalto pääsi jatkoon Xfactoryssä!!!



Hehkuttaisin myös että vietettiin viikolla pitkästä aikaa ystävän kanssa naisteniltaa kun mies oli muualla (ollaanko me jo naisia? Tyttöjenilta kuulostaisi luontevammalta). Käytiin ajamassa koiravaljakolla ja kaverini pyöräili meidän uudella fatbikella, ja sen jälkeen lämmitettiin yhdessä pihasauna ja kannettiin sinne vedet. Sen jälkeen tehtiinkin syväluotaus elämään ja erityisesti omaan hyvinvointiin, liikuntaan ja ruokavalioon. On hauska aina huomata kuinka meidän ajatusmaailmat menevät niin samoja ratoja näissä asioissa. Aina välillä on niitä hyviä kausia ja välillä taas ahdistaa kaikki. Varmaan tämä on melko yleinen juttu elämässä? :) Tällä hetkellä elän ehdottomasti sitä aallonharjaa.

Jos oltaisiin kahvilla kertoisin myös että minua jännittää tosi paljon tuleva Teneriffan matka. Näin siitä jo painajaista jossa en ollut pakannut mitään ja piti ehtiä lennolle! Minä joka olen aina superjärjestelmällinen ja looginen matkalle lähtijä. Varmaan tuo reissukohteen "outous" jännittää ja se ettei yhtään tiedä mitä odottaa matkalta. Ei mitään suunnitelmia lukkoonlyötynä vaan koitetaan viettää stressitön loma yhdessä mieheni, vanhempieni ja veljeni sekä hänen vaimonsa kanssa. Olenko kertonut että matka on 90 -vuotisreissu, eli isäni täyttää 60 vuotta ja minä 30? Kreisiä pakettimatkailua tiedossa! Aiotaan muuten ottaa lenkkarit mukaan ja viettää samalla "etelänleiriä" kunnon mäkimaastoissa. :D

Fiilistelisin myös sitä, että meidän juoksutreenit on lähteneet kunnolla käyntiin. Ihanan kirpeä ilma houkuttelee juoksemaan ja minä oikeasti tykkään juosta myös pimeässä otsalampun valossa. Johtuisiko siitä että assosioin sen toiseen "pimeään" harrastukseeni eli rekikoiratouhuihin? Nyt juostaan vielä lyhyitä ja helppoja lenkkejä, ja keskityn pitämään sykkeet rajoissa. Suorastaan nautinnollista. Silmissä siintää kevään NUTS Karhunkierros -tapahtuma, mutta toki sitä tulisi muutenkin juostua kun sille tielle on lähtenyt.

Saattaisin myös paljastaa (koska olen hirrrrveän huono pitämään positiivisia juttuja sisälläni), että meille voipi tulla karvaista perheenlisäystä tässä lähiaikoina. Ei kovin yllättävä tieto, mutta sitäkin ihanampi. Olispa pian jo marraskuu! Kertoisin myös että olen hirveän ylpeä minun valjakkokoiristani ja nauttinut tosi paljon syksyn mönkijätreenistä. On ne koirat vain niin tärkeitä jaksamisenkin kannalta vaikka joskus tuntuukin että niistä on tosi paljon työtä.




Tällaisia asioita pyörii mielessä tällä hetkellä. Melko positiivista, eikös? :) Tuuppa sinäkin kahaville ja kertoile mitä kuuluu! Voit napata haasteen omaan blogiisi tai oikein mieluusti jättää kommenttisi tähän alle. :) 


7 kommenttia

  1. Kiva kahvitella sun kanssa. Ja oj nam, pannukahveille tuun aina ;) Teneriffalle, ou jee! Olin ite siellä viime joulukuussa ja etenkin Teiden vallotus oli ikimuistoinen: http://www.sporttaillaan.com/2015/12/teiden-valloitus.html <3! Yks elämän helmihetkistä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaas Hanna, tuosta sun blogitekstistä se ajatus lähti että mennään Teneriffalle. :D Viikko sitten aloin katselemaan niitä Teiden huipututuslupia ja koko marraskuu on jo täynnä, eli ei välttis päästä ihan huipulle saakka. Altavistakin oli bookattu, nyyh. Mutta ei se mitään, pääseehän sinne hissiasemalle saakka! :)

      Poista
  2. Täällä toinen otsalamppulenkkeilijä! Vaikka maisemia on kiva katella, niin on se vaan jotenkin terapeuttista juosta niin, että ei nää muuta kuin tien/ polun ja koiran takamuksen :) Eilen tosin lamppu simahti jo alkumatkasta, sitten oli jo vähän turhan pimiää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, tiiän tuon tunteen kun pimeässä metsässä alkaa lamppu hiipua. :D Kerrankin sai kännykän valon kanssa suunnistaa kun ei kertakaikkiaan nähnyt mitään. Ja kiva että muutkin tykkää näistä pimeän ajan harrasteista! Tavallisesta lenkistäkin tulee heti seikkailu. :)

      Poista
  3. Kuulostipa ihanilta kuulumisilta! Ja todellakin ottaisin kanssasi pannukahveeta - parasta! Tuo tyttöjen ilta, pyöräilyt ja yhteiset turinat elämästä sai itteenikin kaipaamaan moista touhua. :)

    Mä kertoisin ehkä kahveella ensilumesta, joka satoi eilen tänne savoon. Unettomasta yöstä tahko-juoksun jälkeen, josta edelleen tunnun kärsiväni. Takan lämmittämisestä, joka tunki savut sisään vaikka olin vain hetken poissa takan ääreltä. Havahduin palosireeniin. Hyvä emäntä! (kaikki hyvin nyt:)) ..ja kertoisin myös ensi viikon lomasta, joka mulla on(taas). Työpaikan säästötalkoot tarkoitti, että säästölomat pitää tuhota tän vuoden aikana. Noh.. EI kaet siinä. Lomaillaan. xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai että, ensilumi. Tänäänkin sängystä noustessa fiilistelin että se voisi sataa myös tänne Kokkolaan. Jääkö sulla se rasitus päälle kisoista? Huomaan itse nimittäin että kisojen jälkeen tai kun on tullut treenattua turhan myöhään tahtoo unet jäädä vähiin. Ja hahhaa, arvaas onko meilläkin ollut tuota samaa meneillään kun vanha takka heräilee kesäuniltaan ja on pikkuisen piipussa kosteutta. Eiköhän se siitä. :) Ihanat lomailut sinne ja nautiskellaan näistä syyskeleistä.

      Poista
    2. Joo tyypillistä tuo unettomuus kovan setin jälkeen. Kroppa kierroksilla. :)

      Poista

Instagram

Luontoloinen. Theme by BD.