Pieni joululahjakollaasi


Tuntuuko siltä että pää lyö taas tyhjää joululahjojen suhteen? Joulu kolkuttelee ovella ja pian pitäisi tehdä ne verkkokauppatilaukset mikäli mielii saada ne ajoissa. Itse en ole vielä kerennyt joululahjaostoksille, mutta syksystä asti päivitetty lahjalista helpottaa asiaa kovasti. Keräsin tähän muutaman lahjaidean eri hintaluokista joista ulkoilmaihminen saattaisi ilahtua.


(Kuvat lainattu)

Mora Eldris -puukko 
Uutuuspuukko Moralta jolla onnistuu kaikki pikkuaskareet retkillä. Kulkee näppärästi kaulanarussa ja sisältää myös tulentekotarpeet. Kätevää!

Flipbelt -varustevyö
Flipbelt sopii juoksuun, retkeilyyn, ulkoiluun, matkailuun... Todella monipuolinen tuote! Tilattaessa pitäisi tietää suunnilleen lahjansaajan koko.

Retkeilijän ensiapupakkaus
Hyvä huomoida myös se turvallisuuspuoli retkeilyssä ja valtamisessa. Valmis EA-paketti tarjoaa kaiken tarpeellisen.

Jäänaskalit by SPR
Talvi on tulossa ja järvet ja merenjää paksuuntuvat parhaillaan. Jäänaskalit eivät paljon kevennä kukkaroa mutta ovat ehdoton turvavaruste jäälle.

Thermos Midnight Blue 
Uusimman Retki-lehden voittajatermos. Kevyt ja näppärä käyttää. 

Fjällräven Louise Sweater
Tunnusta merkkiä ja osta lämmin ja laadukas villapaita. ;)

Calazo Tunturivaellus 
Uutuusopas Calazolta joka tarjoaa tietoa uusille ja vähän kokeneemmillekin vaeltajille. Kannattaa kurkata myös muut Calazon kirjat, esim. Kuivaa ruokaa.

Meindl Sportswax
Jokainen vaeltajamimmi ja -herra tarvitsevat jonkinmoista hoitotuotetta tärkeimmälle vaellusvarusteelleen eli kengille. Meindlin vaha on varma valinta. 

Bridgedale Womens merino trekker
Kunnon retkeilysukat ovat äärettömän tarpeelliset vaelluksilla, mutta harvemmin sitä itse raaskii niihin panostaa.



Pitäisi tosiaan itsekin suorittaa ne lahjaostokset pois tehtävälistalta. Olen ihan armoton jouluihminen ja lahjojen antaminen on tosi mukavaa. Mites teillä; onko lahjojen miettiminen ja ostaminen välttämätön paha vai superihanaa touhua? 

Haaveilen jo siitä kun miehen kanssa kuunnellaan joulumusiikkia ja paketoidaan lahjoja glögimukeista välillä hörppien. <3



Seuraa Instagramissa/Facebookissa

2 kommenttia

  1. Oi joulu! Joulu on ehottomasti vuoden paras aika! Mulle lahjojen antaminen ei niinkään oo paras osuus vaan se ruoka! :D Mun oli pakko aloittaa omassa blogissa joulukalenteri, että saan vauhkota tarpeeksi, käyhän kurkkaan http://kanssakulkijatkulkee.blogspot.fi/

    Kivaa joulunodotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi jouluruuat, nam! Ei kyllä malttaisi odottaa. Pitääpä käydä kurkkaamassa kalenteria, kiitos vinkistä. :)

      Ihanaa joulunodotusta myös sinne. <3

      Poista

Instagram

Luontoloinen. Theme by BD.