Toiveita vuodelle 2017

En halua tehdä mitään uuden vuoden lupauksia, vaan sen sijaan esitän toiveita mitä haluaisin tulevan vuoden tuovan tullessaan.... toivoisin terveyttä itselleni ja läheisilleni, lemmikeilleni ja kaikille muillekin tasapuolisesti. Kehon ja mielen hyvinvointia ja itsensä kuuntelemista.

... toivoisin tyytyväisyyttä ja hyväksyntää. Sitä että osaa katsoa juuri tätä hetkeä ja nauttia siitä. Arvostaa ja rakastaa sitä mitä on saanut. 

... toivoisin myös että saisin tulevana vuonna yhtä ihania luontokokemuksia mitä aiemmat vuodet ovat tuoneet tullessaan. Toivoisin että ihmiset osaisivat arvostaa ja rakastaa luontoamme enemmän ja näkisivät sen vaikutuksen hyvinvointiin.

... toivon paljon ihania hetkiä rakkaiden ihmisten ja eläinten kanssa.

... toivoisin kaikille liikunnan riemua ja onnistumisen tunteita. Toivon että kaikki asettavat itsellensä sellaisia tavotteita jotka ovat juuri itselle sopivia ja onnistuvat niissä.

... toivon että muistaisin onnitella itseäni ja muita hyvistä suorituksista osaisin keskittyä niihin positiivisiin asioihin.

... toivoisin että tulevana vuonna oppisin taas uutta ja jaksaisin kehittää itseäni.

... toivon että osaan kulkea sitä omaa polkuani ja ymmärrän mikä minulle on parasta.Mitä sinä toivot vuodelta 2017? Ei kommentteja :

Lähetä kommentti