Rätti ja moppi UKK-puistossa


Oletteko tutustuneet tähän projektiin? Kapua-hanke on jo ennestään tuttu (vuosittain vaihtuva Kapua-tiimi kerää varoja kehitysmaiden tukemiseksi kiipeämällä maailman vuorille) mutta tähän naiseen tutustuin vasta Lapin kansan artikkelin myötä. Melko hieno idea! 

Mari Heinonen aikoo siis lähteä koiransa Aidan kanssa UKK-puistoon patikoimaan ja pyrkii samalla autiotupia siivoamalla keräämään lahjoituksia Kapua-projektille. 
"Lähden ulkoiluttamaan koiran lisäksi rättiä ja moppia Urho Kekkosen kansallispuistoon.""Kaksi kärpästä yhdellä iskulla – vapaaehtoistyötä myös retkeilyn hyväksi."
"Heinonen on päättänyt siivota pariviikkoisen hiihtovaelluksensa aikana 10 reitin varrelle osuvaa UK-puiston autiotupaa ja kerätä operaation avulla varoja kehitysyhteistyöhön. Matkan ja puhdistusten etenemistä voi seurata netin kautta ja halukkaat tukijat voivat osallistua kampanjaan sopivaksi katsomallaan summalla.– Vapaaehtoisen osallistumismaksun maksamalla tuet sekä kutsumattomien villakoirien häätämistä autiotuvista että lasten, nuorten ja naisten koulutuksen ja terveyden edistämistä, Heinonen esittelee."
Ihana kun tällaisia ihmisiä on olemassa! Onko muut törmäneet tähän aiemmin? Pitää kyllä laittaa muutama ropo itsekin hyvän asian puolesta. :)Seuraa Instagramissa/Facebookissa

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti