Treeniviikko 5

Viime viikon treenit eivät sujuneet ihan suunnitelmien mukaisesti. Meillä olisi ollut neljän juoksutreenin viikko, mutta ensimmäisen mattojuoksun jälkeen vasemman jalan jalkapöytä ilmoitti että nyt riittää. Juoksin lähes täyden treenin kuitenkin läpi ja loppuviikon sainkin hautoa jalkaa kylmällä, vetää tulehduskipulääkekuuria ja valella voltarenia. Mutta liikuttua tuli silti, ja kokonaisuus näyttää tältä:

Maanantai: Kuntosali. 1 h 20 min sitä itteensä. Raskasta pitkää sarjaa koko kropan treeniä.

Tiistai: Lepopäivä. Venyttelyä 20 minuuttia.

Keskiviikko: Mattojuoksua 11 km (piti olla 12) 1 h 19 min (loppuaika meni jo hissutellessa). Olisi varmaan pitänyt jättää lenkki kesken mutta.. 

Torstai: Kuntosali 1 h 14 min. Sitä samaa pitkää sarjaa ja koko kroppa läpi. Puolen tunnin mäkitreenin jätin välistä koska jalka.

Perjantai: Lepopäivä.

Lauantai: Kahvakuulatreeni 45 min /piti olla pk 10 km). Puusavotta 1 h. 

Sunnuntai: 16 km fatbike-ajelua n. 1 h 45 min (piti olla 16 km:n juoksulenkki).


Juoksukilometrejä viikkoon: 11 km
Liikuntaa ajallisesti: 7 tuntia ja about 40 minuuttia

Jalkaongelmista huolimatta olen tyytyväinen liikunnalliseen viikkoon ja kivasti sai kaksi lepopäivääkin mahtumaan mukaan. Lauantain laavuretki ja siihen liittyvä puusavotta oli kivaa extraa ja sai mukavasti nollattua stressitasoja. Tosin unet jäi melko vähiin ja sen huomasi sunnuntain pyörälenkillä. :) 

Nyt jalka tuntuu huomattavasti paremmalta, mutta päätimme siirtää kevennetyn juoksuviikon tälle viikolle niin saan kunnolla lepuutettua sitä. Mattojuoksu on muutes hetken pannassa. Mukavaa viikkoa kaikille ja nautitaas pakkasista! :)

Mites sinun treeniviikkosi meni? 2 kommenttia :

 1. Hyvä, että jalka jo parempaan päin. Järkevää kuitenkin lepuuttaa ettei tule pitkäksi ongelmaksi :) Täällä oli ihana treeniviikko täynnä ulkoilua, kumma homma kun auringonpaistaessa vähentyy noi salijumpat. Viikko sisälsi kävelylenkin ja käsitreenin, 15 km juoksulenkin, tunnin mäkisen juoksutreenin, ja aimo annoksen ulkoilmaa patikoidessa etelä-konneveden kansallispuistossa ja vielä sunnuntaina reipas kaksi tuntia pertsaa. Oon myyty luonnonlumolle, aurinkoenergialle ja liikkumisen ilolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihan täydelliseltä. :) Eilen illalla pakkasessa tähtitaivaan alla seistessä ja koirien touhuja katsellessa tuli kyllä aika hyvät fiilikset tästä kaikesta. Etelä-Konneveden kansallispuisto (niinkuin moni muukin "etelän kohteista") on vielä käymättä ja kuvien perusteella haluan lähtä käymään siellä.

   Siellä teidän huudeilla taitaa mäkitreenit olla vähän helpommin järjestettävissä kuin täällä lakeuksilla? Löytyy tasan kolme matalaa täyttömäkeä joita junnata.

   Poista