Treeniviikko 6 - kevennysviikkoAlunperin oltiin aikataulutettu kevennysviikko vasta viikolle 7, mutta kipeytyneen jalkani vuoksi aikaistettiin sitä viikolla jotta saisin lepoa juoksutreenistä. Alkuviikosta tehtiin kunnon salirypistys jotta jaksaisin istua Jyväskylässä Viherpäivillä keskiviikosta torstaihin. Kävin myös hierottamassa jalat läpi tiistaina. 

Perjantaina yritin juosta kevyen 5 km:n lenkin, mutta kylläpä vain paluumatkalla alkoi jalkapöytää kiristää. Kurjaa. :/ En antanut mennä kivuksi asti, vaan kävelin loppumatkan ja jalka ei vaivannut yhtään. Näemmä se ei kestä hakkaavaa askellusta ainakaan vielä. 

Saa esittää vinkkejä mihin suuntaan kannattaisi kääntyä jalkaongelmien kanssa? Nyt olen hoitanut sitä kylmällä ja voltarenilla ja popsein viikon verran tulehduskipulääkettä. Kivun loputtua olen rullaillut jalkapohjaa pallolla ja venytellyt jalkoja huolellisesti. Kipua ei tunnu missään mutta pitänee tämänkin viikon juoksut ottaa rauhallisesti. Keskiviikkona on hieroja niin katsotaan penikat läpi. 

Viikonloppuna tein kehonpaino/kahvakuulatreeniä ja harrastin hyötyliikuntaa koirien kanssa metsässä ja jäällä. Venyteltyä on tullut useampaan otteeseen. 


Treeniviikko 6:


Maanantai: Kuntosali 1 h 19 min

Tiistai: Kuntosali 1 h, hieronta 45 min

Keskiviikko: Lepo, runsaasti kävelyä messuilla

Torstai: Uintipolskuttelu 20 min hotellilla, runsaasti kävelyä messuilla

Perjantai: Pk juoksu 5 km, 45 min (paluumatka meni kävelyksi)

Lauantai: Kehonpainotreeni ulkona+ kahvakuula 1 h, venyttely 45 min

Sunnuntai: Koirien kanssa metsässä ja jäällä yht. 3 h, venyttely 40 min 


Mites teidän kulunut viikko sujui? 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti