RedDog to the rescue!

Olen aina ollut melkoinen organisaattori, ja pidän siitä että tavarat ovat omilla paikoillaan. Ystäväni tietävät kuinka kova olen tekemään listoja ja suunnitelmia, ja kuinka usein siivoan esimerkiksi vaatekaappini jotta se pysyisi siistinä. Tämä kaikki pätee siis kaikkialla muualla paitsi käsilaukussani. Käsilaukkuni on yksi iso musta aukko joka on aina kaaoksen vallassa. 


Tykkään isoista laukuista. Juuri sellaisista jotka syövät kiltisti kaikki tavarat mitä keksin ottaa mukaani, mutta toisaalta myös hukkuvat käsilaukkuni syövereihin taskuista ja lokeroinneista huolimatta. Milloin hukassa on avaimet, milloin kynä tai hiuspinnit.

Aloin etsiä apua vallitsevaan käsilaukkukaaokseen, ja löysin sen! En tiedä mikä oikea suomenkielinen vastine tälle on, mutta käytän sanaa laukkuorganisaattori. Valmistajan nimi tälle on "bagpod". Katsotaas pieni video niin saatte kiinni ajatuksesta:


Eli kuten kuvasta näkyy niin laukkuorganisaattori on itseasiassa pieni laukku joka menee laukun sisälle. Kätevän siitä tekee se, että kaikki tarpeelliset tavarat löytävät omille paikoilleen ja pysyvät siellä. Voin myös helposti vaihtaa laukkua lennossa ilman että minun tarvitsee erikseen kaivaa kaikkia tavaroita laukusta toiseen. Mikä tapahtuu lähes päivittäin kun ajan töistä kaupunkiin parkkiin ja vaihdan työlaukkuni salikassiin. Tai kun haluan käyttää jotain toista käsilaukkua. Kokouksessa voin napata bagpodin ison veskani sisältä pöydälle ja minulla on heti bujo (=kalenteri&muistikirja), kynät, kännykät jne käsillä. Ilman että joudun metsästämään erinäisiä objekteja pitkin laukkuani.


Syy miksi valitsin juuri RedDogin laukkuorganisaattorin on sen ulkonäkö. Halusin saada tyylikkään ja "sisäsiistin" laukun joka sopisi kaikkiin tilanteisiin. RedDog on tyyliltään skandinaavisen ajaton ja eleetön.  Se myös näyttää todella kauniilta lempilaukkuni kanssa yhdistettynä!

Harkitsin kauan valmistajan kankaisen ja nahkaisen version välillä, mutta päädyin nahkaiseen sen monikäyttöisyyden vuoksi. Siitä nimittäin saa myös käsilaukun! Eli käytännössä minulla on aina mukanani kaksi laukkua, joista toinen sopii hyvin mukaan otettavaksi vaikka lounaalle tai iltamenoihin. Ja kaikki tavarat ovat jo valmiiksi sen sisällä hyvässä järjestyksessä. Tässä vielä linkki laukkuuni, joka on nimeltään Voyager Leather BagPod

Voyager Leather BagPod on saatavilla viidessä eri värissä: mustana, beigenä, punaisena sekä coboltin- ja navynsinisenä. Laukun mitat ovat noin 26cm x 19cm x 5cm. Voyager -malliin on myös mahdollista ostaa metallinen (hopean- tai kullanvärinen) olkahihna.


BagPodinin saapui perjantaina vain muutaman päivän päästä lähetyksestä ja olin hyvin innoissani päästessäni paketin kimppuun. :) Laukku oli pakattu korkealaatuisesti erilaisiin suojapapereihin ja -kääreisiin ja se oli säilynyt vahingoittumattomana postikuljetuksesta.


Kääreet avattuani sisältä paljastui todella korkealaatuisesti toteutettu ja kaunis pieni musta nahkalaukku. Laukun sisältä löytyi olkahihna. Taskuja oli runsaasti mutta niistä huolimatta ulkonäkö on tyylikäs. Pieni koiralogo kruunaa kokonaisuuden ja tekee siitä minulle hyvin sopivan. :)

http://reddogbags.com/

Jos etsit laadukasta, ajatonta ja monikäyttöistä pikkulaukkua joka samalla järjestää käsilaukkusi ja helpottaa vaihtelua eri laukkujen välillä voin lämpimästi suositella RedDogia! RedDog valmistaa myös muita tuotteita, kuten lompakoita, meikkilaukkuja, käsilaukkuja ja tyylikkäitä iPad-suojakoteloita ja värejä löytyy laaja kirjo. Heiltä saat lisäksi todella lämminhenkistä asiakaspalvelua. 

Juuri nyt RedDogin Facebookin kautta löytyy -10 %:n alennus joten kannattaa käydä katsomassa.


RedDogin kotisivut: http://reddogbags.com/


4 kommenttia :

 1. Voi, onkohan tuossa mitään semmosta hihnaa, että sen sais ankkuroitua vaikka isomman veskan vetoketjun lenkkiin tai hihnaan, ettei se katoa ison laukun uumeniin? Mun nykysessä laukussa on sellanen, mutta se on niin pieni, ettei siihen mahdu -mitään-.

  Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avaimille tarkoitettua hihnanpätkää voisi tosi hyvin käyttää ankkurointitarkoitukseen. :) Se on melko pitkä ja siinä on sellainen pieni lukko päässä. Näkyy jotakuinkin ylimmässä kuvassa vasemmalla.

   Poista
 2. Niin, vaikken käsilaukkua käytäkkään niin tuo ajatushan toimii myös rinkan kanssa. Ja kun vähän tarkemmin ajattelee niinhän ne on pakattuna allekirjoittaneella. Tosin pienempien pussukoiden sisältö ei aina ole kovin järjestyksessä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin juuri! :D Minulla on jo vuosia ollut rinkka tarkasti listan mukaan pakattuna osioittain ja eri tavarat pussitettuina. Teltassakin on ne vakiintuneet paikat mihin minkäkin tavaran laskee ja pysyy selvä järjestys. Nyt koitan soveltaa tätä samaa ajatusmallia myös normaalielämään (mikä on yllättävän vaikeaa). :P

   Poista